Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži ASPARTA iD

Lepší narozeninovou oslavu jsem nezažil

Brian Priske na tiskové konferenci

Sdílet

Brian Priske oslavil výhrou nad Baníkem své 47. narozeniny. Kromě pozitivního výsledku ho ale mohla těšit i přání od hráčů a fanoušků. Jak sám na úvod tiskové konference uvedl, něco podobného se možná už nikdy nebude opakovat. Na jaké další otázky novinářů trenér odpovídal?

PRISKE | Lepší narozeninovou oslavu jsem nezažil

Briane, zažil jsi někdy hezčí narozeninovou oslavu?
Nemyslím si. Popravdě se mi těžko hledají slova, abych mohl vyjádřit, jak vděčný fanouškům a hráčům jsem. Především tedy týmu, jelikož tady pracuji s nejlepší skupinou kluků, se kterou jsem ve své kariéře kdy setkal. Děkuji ale samozřejmě i fanouškům, kteří si připravili velkou plachtu. To, co se dělo během zápasu, ale i před ním a po něm, bylo neskutečné. Budu si to pamatovat po zbytek svého života, protože se dost možná nic podobného už nebude opakovat.
Peter Vindahl chytá ve skvělé formě, ale tolik se o něm nemluví. V poslední době zároveň téměř nechybuje. Kdy přišel z jeho pohledu zlom?
Nedívám se na to z pohledu chyb a jejich eliminace. V průběhu sezony jich pár udělá každý hráč, což platí i pro brankáře. Peter odvádí výborné výkony celou sezonu a řadí se k našim klíčovým hráčům, stejně tak jako byl Matěj Kovář v minulém ročníku. Chytá výborně, ale zároveň má i skvělou rozehrávku – dokáže hrát na krátko, ale nemá problém ani s dlouhými míči. Zároveň se dokáže správně rozhodovat. Podobně to ale mám i s Vojtěchem Vorlem, který se sice na hřiště tak často nedostává, ale dobře trénuje a vytváří Peterovi konkurenci. Jsem spokojen s celou skupinou našich brankářů.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky