Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Vstupenky na Plzeň

V epet ARENĚ zakončíme sezonu 2023/24

Sdílet

Sezonu 2023/24 zakončíme domácím utkáním proti Viktorii Plzeň. Po pohárovém finále se tak v závěrečném kole ligové skupiny o titul utkáme v průběhu několika dnů znovu se stejným soupeřem. Výkop utkání je stanoven na neděli 26. května od 16 hodin.
Prodej na zápas s Plzní startuje pro členy Sparta Clubu ve čtvrtek 16. května ve 12:00. Přednostního prodeje, v rámci kterého mají možnost zakoupit maximálně dvě vstupenky, mohou členové Sparta Clubu využít do pátku 17. května do 11:00
Do volného prodeje pak půjdou vstupenky v pátek 17. května ve 12:00 hodin za podmínek cenové kategorie top a budou platné až do pátku 24. května. Opět si budou zájemci moci pořídit pouze dvě vstupenky.
Na utkání jsme pozvali všechny děti z naší chlapecké i dívčí akademie, kteří dostali za odměnu možnost navštívit utkání zdarma. Z toho důvodu tentokrát míří do prodeje nižší počet vstupenek než obvykle. Všem zájemcům proto doporučujeme, aby zakoupili své vstupenky co nejdříve a nákup neodkládali.
Předzápasový prodej se odehrává ve dvou časových pásmech. Souboj s plzeňskou Viktorií patří do cenové kategorie top, což znamená, že v prvním časovém pásmu stojí vstupenky 850, 750 a 600 Kč. To platí až do pátku 24. května, kdy od 12:00 začne platit druhé časové pásmo již za odlišných cenových podmínek. Samotné utkání začíná v epet ARENĚ v neděli 26. května od 16:00 hodin. V stupenky zakoupíte ZDE.

Další novinky