Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Společně k zdravějšímu a plnohodnotnějšímu životu

Partnerská aktivace ČSOB

Sdílet

Ve snaze podpořit zaměstnance ČSOB na jejich cestě ke zdravějším každodenním návykům se Sparta spojila se svým partnerem pro inovace, bankou ČSOB a vytvořila trilogii přednášek zaměřených na klíčové aspekty zdraví a pohody - jak jíst, jak se hýbat a jak regenerovat.
ČSOB si váží svých zaměstnanců a chce jim přinášet skutečné hodnoty. Spolu s nejúspěšnějším českým fotbalovým klubem se rozhodla poskytnout jim nejen pracovní prostředí, ale i know-how a podporu pro osobní rozvoj a zlepšení životního stylu.
První přednáška s názvem "Jak se hýbat" byla vedená Christianem Clarupem, vedoucím fyzické přípravy A-týmu, který sdílel své znalosti a zkušenosti s pohybovými aktivitami, a to jak v rámci pracovního dne, tak i ve volném čase. Cílem bylo inspirativně přiblížit zaměstnancům důležitost pravidelné fyzické aktivity pro udržení fyzické i duševní kondice. 
Druhou přednášku "Jak jíst?" měl na starost odborník na výživu, Tom Shaw, který se zaměřil na principy zdravého stravování a poskytl praktické tipy a triky, jak dosáhnout vyváženého jídelníčku i v hektickém pracovním prostředí. 
Trilogii přednášek završil Tomáš Malý, kondiční trenér A-týmu, který mluvil o tom "Jak regenerovat?". Zabýval se tématem odpočinku a regenerace, což jsou klíčové prvky pro optimální fungování organismu a zvládání náročných situací v pracovním i osobním životě. Velký zájem o tuto tématiku potvrdil vysoký počet dotazů v závěru přednášky, týkajících se právě pracovního, osobního i sportovního života posluchačů a jejich dětí.
Společným cílem této partnerské aktivace bylo nejen zlepšení životního stylu zaměstnanců, ale i budování silnějšího spojení mezi Spartou a ČSOB, které vytváří pozitivní prostředí pro oba partnery. Jsme přesvědčeni, že společným úsilím můžeme nadále vymýšlet zajímavé projekty a společně dosáhnout velkých úspěchů.

Další novinky