Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Organizační informace pro fanoušky před finále

Za pohárem požene Spartu přes tři a půl tisíce fanoušků

Sdílet

Před sparťany leží největší výzva před koncem ročníku 2023/24 - finále MOL Cupu. Projděte si organizační pokyny, ať vás na místě nic nepřekvapí.
Sparťanské sektory jsou T9, T10 a T11 na protilehlé tribuně a sektory U12, U13, V14, V15, V16 za brankou. Právě na nich bude "epicentrum" fandění. Sektory budou průchozí přes tribunu i pod ní. Prosíme, abyste nechali místo v sektoru V14 pro "support leadera", bubeníky a pro aktivní fanoušky, starající se o naše fandění.
Na stadion, který otevírá sve brány v 16:00, můžete přijít kolem řeky Radbuzy cestou "Štruncovy sady", ale mnohem příjemnější je přístup z lávky pivovaru Plzeňského Prazdroje. V areálu pivovaru budou před restaurací Na Spilce vytaženy výčepní zařízení a "pivní lavice", kde můžete strávit čas před zápasem. Za možnost sejít se přímo v pivovaru jsme jako klub velice vděční a doufáme, že fanoušci tuto možnost ocení podobně. Konkrétní čas srazu vyhlášen není.
Pokud pojedete autem, mějte prosím na paměti omezené možnosti parkování ve městě. Auto můžete například nechat na parkovišti nákupního centra U Prazdroje.
Před vstupy do našich sektorů bude probíhat prodej speciálních zápasových šál. Mějte prosím připravenou hotovost 200,-. V Olomouci byla organizace speciálních triček perfektní, doufáme ve stejný bezproblémový průběh i ve středu se šálami. Proto si tak z domova šálu neberte, kupte si ji na místě!
Zápas je vyprodaný, jako klub radíme nekupovat žádnou pochybnou vstupenku přes sociální sítě. Může se jednat o padělky a podvrhy.

Sdílet

    Další novinky