Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA

Nový domácí dres pro sezonu 24/25 už nyní v prodeji!

NovinkyMuži ASPARTA iD

Motivace získat double je velká

Ladislav Krejčí před finále MOL Cupu

Sdílet

Ladislav Krejčí se účastnil tiskové konference před středečním finále MOL Cupu. Kapitán v Plzni hovořil o titulových oslavách, posledním vzájemném utkání nebo motivaci k zisku doublu.

KREJČÍ a PRISKE | Před finále MOL Cupu

O stavu týmu po titulových oslavách
Stoprocentně jsme všichni připraveni. Oslavy byly v den vítězství opravdu velké a moc jsme si to všichni užili. Vytvořili jsme si zážitky do konce života. Bylo to neskutečné, znovu jsme si ukázali, proč fotbal hrajeme. V dalších dnech už jsme se ale soustředili na to, abychom byli připraveni na pondělní a úterní trénink. Oba proběhly standardně. Všichni jsou všichni připravení a motivovaní pozvednout nad hlavu další trofej.
O intenzitě oslav
Spojení „celebrate as hell“, které jsem po zápase pronesl v kabině, se nám podařilo naplnit. Jsem moc rád za to, jak k tomu celý tým přistoupil, protože takové úspěchy není vůbec jednoduché získat. Musíte tomu hodně obětovat. Když už se něco takového podaří, je důležité si dané momenty společně užít, což se nám povedlo.
O posledním zápase v Plzni a poučení z porážky
Ukázali jsme si určité momenty z daného zápasu a poukazovali na to, co nám chybělo. Jsme v jiném rozpoložení než minule. Víme o věcech, které bychom ve finále chtěli předvést a naopak. Věřím, že je to ukážeme i na hřišti.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky