Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA

Nový domácí dres pro sezonu 24/25 už nyní v prodeji!

NovinkyMuži ASPARTA iD

Na finále jsme připraveni

Brian Priske na předzápasové tiskové konferenci

Sdílet

Ve středu večer bude mít Brian Priske společně se svým týmem možnost oslavit double. Po krátkých, ale intenzivních oslavách titulu mu bude v cestě stát plzeňská Viktoria, na kterou nemá z posledního vzájemného zápasu nejlepší vzpomínky. Jak dánský trenér finále MOL Cupu vyhlíží?

KREJČÍ a PRISKE | Před finále MOL Cupu

O stavu týmu po titulových oslavách
V sobotu jsme prožili úžasný večer, který jsme zahájili skvělým výkonem a zaslouženým ziskem titulu. Společně s celým týmem, ale i zaměstnanci klubu a celou Letnou jsme si pak náležitě užili i jeho zbytek. Máme z toho vzpomínky na celý život. Na zítřek jsme ale bez debat připraveni.
O porážce v posledním vzájemném zápase
Na toto utkání máme naprosto odlišné vzpomínky. Před nějakými dvěma měsíci jsme zde odehráli velmi těžký zápas. Zítra to však bude úplně jiné. Finále je vždy specifické utkání, kdy se oba týmy musí od začátku koncentrovat, protože mají jen jednu šanci. Musíme být připraveni po celých devadesát minut i případné nastavení, nebo penaltový rozstřel. Naposledy jsme sem jeli po těžké porážce z Liverpoolu, ale i tak si myslím, že do prvního vstřeleného gólu jsme ten zápas měli pod kontrolou. Nakonec z toho ale byla velmi těžká porážka.
O zdravotním stavu týmu
V sestavě nám bude chybět hodně hráčů kvůli tomu, že ve finále MOL Cupu máme omezenou soupisku na 18 hráčů. Byli jsme nuceni některé kluky nechat doma, i když s námi na Strahově normálně trénovali, protože se nevešli do nominace.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky