Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Informace

Plán letní přípravy

Před začátkem nové sezony odehrajeme čtyři přípravné zápasy

Sdílet

Přípravu na nový ročník zahájíme v úterý 18. června. V jejím průběhu nás čekají čtyři střetnutí se zahraničními soupeři. Na začátku července poté celý tým odjede na herní soustředění do Německa.
Na konci června se společně opět vrátíme domů na Letnou. V sobotu 29. 6. totiž v epet ARENĚ odehrajeme úvodní přípravný zápas s AIK. Výkop utkání se švédským celkem je naplánován na 15:00. Dalšího střetnutí se pak dočkáme hned v následujícím týdnu. V pátek 5. července, tedy v den státního svátku, se utkáme na domácím stadionu s Trnavou. V dresu třetího týmu uplynulého ročníku slovenské nejvyšší soutěže, který si zajistil místo v předkolech Konferenční ligy, bude možné vidět například našeho bývalého obránce Lukáše Štetinu.
V neděli 7. července se pak celý tým přesune na herní soustředění do Německa. V jeho průběhu odehrajeme dva další přípravné zápasy. Nejprve vyzveme ve středu 10. července kodaňské Brøndby, jemuž unikl dánský mistrovský titul o pouhý bod. Závěrečným testem před prvním soutěžním zápasem nové sezony pak bude duel s RB Salzburg, který v závěru minulého ročníku přišel po více než deseti letech o pozici jedničky v rakouské Bundeslize.
Přípravné zápasy
29. června: Sparta – AIK (epet ARENA)
5. července: Sparta – Trnava (epet ARENA)
10. července: Sparta – Brøndby (soustředění)
13. července: Sparta – RB Salzburg (soustředění)
Přímé přenosy ze všech přípravných utkání budou dostupné na našem webu pouze pro předplatitele Sparta Unlimited. Informace k prodeji vstupenek na domácí zápasy zveřejníme v nadcházejících týdnech.

Sdílet

    Další novinky