Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyBusiness

Největší „S“ na světě vidělo premiéru dresů

Velkolepé představení nové domácí sady adidas.

Sdílet

V sobotu večer proběhla na Letné velkolepá akce, která se navždy zapíše do historie nejen našeho klubu. Na letenském stadionu se sešlo 2113 sparťanů a sparťanek, oblečených do bílých triček a společně jsme vytvořili největší "S" na světě! Právě eSko bude zdobit sparťanskou domácí sadu od adidasu pro novou sezonu.
Po boku fanoušků se na hrací ploše objevili také hráči a hráčky strahovské akademie, osobnosti Sparty, zaměstnanci klubu i členové realizačního týmu v čele s novým hlavním trenérem Larsem Friisem a zástupci A-týmů ACS Peterem Vindahlem, Jakubem Peškem a Radkou Paulenovou. 
Nové dresy od společnosti adidas jsou navrženy tak, aby kombinovaly tradiční prvky s moderním designem. Rudá barva, která je synonymem pro Spartu, je nyní doplněna elegantními detaily a moderními prvky, které dodávají dresům svěží a dynamický vzhled. 
Hlavním motivem večera bylo vytvoření největšího písmena „S“, protože největší je eSko tam, kde je letenská tráva. Úryvek ze songu Letná, který boří rekordy a zpívá ho celá republika, se tak stal realitou. Společně s vámi, naším 12. hráčem, jsme vytvořili největší „S“ nejen na Letné, v Praze a Česku, ale i na celém světě. 
věřím, že v nových dresech dosáhneme dalších úspěchů.
„Byla to perfektní akce. Jsme rádi, že jsme zase měli možnost potkat se s našimi fanoušky a vytvořit společně nový rekord. Viděl jsem fotky seshora, když se to tady formovalo a vypadalo to krásně,“ uvedl Jakub Pešek, který přišel na Letnou představit sparťanům nový dres.
„Moc se mi líbí. Věřím, že v něm navážeme na předchozí úspěchy, že je ocení i fanoušci a společně zažijeme mnoho dalších skvělých okamžiků,“ řekl zkušený záložník, který v pondělí oslaví 31. narozeniny a před pár dny s klubem podepsal novou smlouvu.
Jsme jedna velká sparťanská rodina.
„Vypadají úžasně. Věřím, že v nich budeme schopni dosáhnout mnoha dalších úspěchů a společně s našimi skvělými fanoušky vytvoříme další nezapomenutelné momenty na hřišti i mimo něj,“ uvedl Lars Friis, kterého na hrací ploše přivítal více než dvoutisícový dav novým chorálem na známou melodii od slavných Beatles. „Bylo to úžasné a moc jim za to děkuju. Jsme jedna velká sparťanská rodina,“ vzkázal nový lodivod sparťanské střídačky.
Mezi nejvýraznější nové prvky dresu patří horizontální černé pruhy a zjednodušené klubové logo s dominantním písmenem "S" a třemi zlatými hvězdami. Na hrudi je také nové logo generálního partnera Betano.
Černé akcenty jsou strategicky rozmístěné po celé soupravě, což umocňuje jeho celkovou estetickou hodnotu. Nová silueta dresu je dále vylepšena síťovanými panely na rukávech a bocích, které poskytují nepřekonatelnou prodyšnost a podporu výkonu.
Dres je vyroben pomocí nejnovější technologie Aeroready a technologické inovace adidasu zajišťují, že jsou dresy plně funkční. Navíc jsou vyrobeny 100% recyklovaných materiálů, což je klíčovou součástí našeho společného závazku k odpovědné a udržitelné produkci.
Nový dres je symbolem našeho dědictví, skokem vpřed v designu a důkazem našeho závazku k udržitelnosti. Těšíme se, až ho naši hráči a fanoušci budou nosit s hrdostí, ukazujíce dokonalé spojení tradice a modernity.
Ještě v sobotu si pořídilo nový kousek do sparťanského šatníku několik prvních stovek fanoušků! Dres si můžete pořídit ZDE.

Sdílet

    Další novinky