Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Prodej permanentek

Informace o dalších vlnách prodeje permanentek

Sdílet

V úterý v poledne startuje prodej permanentek na sezonu 2024/25 pro majitele Sparta Clubu, kteří mají členství minimálně tři roky a v uplynulé sezoně si zakoupili vstupenky na minimálně pět ligových zápasů. Detailní informace najdete níže v článku.
Do prodeje půjde 1070 sezonních vstupenek. Nárok na jejich zakoupení bude mít 206 majitelů Sparta Clubu a 329 fanoušků z waiting listu.
Třetí vlna prodeje: 25. června od 12:00 – 26. června do 11:00 - PŘEDPRODEJ PRO MAJITELE SPARTA CLUBU
Na základě zpětné vazby od fanoušků byla zařazena speciální vlna prodeje permanentek pro majitele Sparta Clubu, kteří splňují následující kritéria: členství minimálně tři roky a v sezoně 2023/2024 zakoupili vstupenky na alespoň pět ligových utkání. Každý, kdo splňuje tato kritéria, si může zakoupit dvě permanentky.
V případě, že jste majitelem Sparta Clubu splňující výše popsaná kritéria, zakoupíte-li si permanentku ve třetí vlně prodeje (25. června od 12:00 – 26. června do 11:00), budete automaticky vyřazeni z Waiting listu i v případě, že jste byli na pozici, na kterou se měla vztahovat čtvrtá vlna.
Čtvrtá vlna prodeje: 26. června od 12:00 - PŘEDPRODEJ PRO FANOUŠKY NA WAITING LISTU
Navzdory předpokladu vycházejícího ze zkušenosti z předchozích let, kdy konverze obnovitelnosti permanentních vstupenek byla okolo 80 %, si letos obnovili permanentku téměř všichni. Tudíž se z Waiting listu dostane v prvním kole čtvrté vlny prodeje jen na 329 fanoušků.
V závislosti na tom, kolik fanoušků tuto možnost využije, budou následovat další prodejní okna až do vyprodání kapacity, která čítá 10 000 míst. Fanoušky z Waiting listu, kteří budou mít nárok na předprodej, budeme kontaktovat. Každý si bude moci zakoupit dvě permanentky.
Permanentku můžete zakoupit elektronicky. Následně se vám propíše do SPARTA iD účtu a mobilní aplikace. Příplatek za plastovou permanentku je 490,- Kč. Z technických důvodů na pozdější reklamace nebude brán zřetel. V rámci jednoho nákupu lze zakoupit více permanentek a zaplatit tak pouze jedno poštovné.
Pokud jste starší 65 let, tak máte možnost získat plastovou permanentku zdarma. Pro tuto variantu zvolte způsob vyzvednutí elektronicky a následně se v zveřejněných otevíracích hodinách dostavte do Zákaznického centra na Letné. Po předložení OP vám bude plastová permanentka zdarma vystavena (musí se shodovat jméno a příjmení).

Sdílet

    Další novinky