Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Informace

Informace k dětským fanouškům  

Podmínky pro návštěvy nejmladších fanoušků prošly několika změnami

Sdílet

Během březnového představení ticketingových novinek do sezony 2024/2025 jsme vás informovali mimo jiné i o změnách v rámci návštěvy nejmladších fanoušků na zápasech Sparty. Dovolte nám je proto před startem nové sezony připomenout.
DÍTĚ DO 110 CM JIŽ POUZE S PERMANENTKOU ČI VSTUPENKOU 
Zajištění bezpečnosti na stadionu je naší prioritou a musíme k této oblasti přistupovat s maximální odpovědností a v souladu s předpisy. Zkušenost z posledních let nám ukazuje, že je bezpodmínečně nutné, aby každý fanoušek, který přichází do epet ARENY, měl vlastní vstupenku nebo permanentkou garantované sedadlo
Z tohoto důvodu nadále není možný vstup do epet ARENY ZDARMA pro děti do 110 cm, a i malí návštěvníci tak musí mít vlastní permanentku nebo vstupenku.  
Toto nastavení je platné již pro přípravná utkání s AIK Stockholm a Spartakem Trnava.  
Pokud vlastníte dospělou permanentku a vedle vašeho sedadla již není dostupné místo pro nákup jednorázové vstupenky pro vaše dítě, jedinou možností je bohužel s ohledem na aktuální kapacitu stadionu přeposlat místo jinému fanouškovi nebo jej uvolnit do prodeje a zakoupit si dvě jednotlivé vstupenky.
DĚTSKÉ PERMANETNKY A VSTUPENKY 
Nejmladším sparťanům (od 2 do 15 let*) stále nabízíme možnost získat zvýhodněné dětské vstupné. Podmínkou pro nákup dětské permanentky nebo vstupenky je stejně jako v předchozí sezóně členství ve Sparta Clubu Junior.
Bez registrace dítěte do Sparta Clubu Junior bohužel nebude možné uplatnit dětskou slevu. Pokud tak budete chtít vzít dítě na stadion, bude třeba mu zakoupit vstupenku v základní ceně.   
* Dle návštěvního řádu je na stadion zakázán vstup osobám mladším 2 let věku. 
Registrací do SC Junior získáváte pro dítě ticketingové výhody: 
  1. slevu 50 % na permanentní vstupenku nebo na vstupenky na ligová utkání
  2. prioritní možnost nákupu vstupenky (ve stejné vlně prodeje jako Sparta UNLIMITED. a bez její garance)
Protože je kapacita SC Junior je v tuto chvíli již téměř vyčerpána, doporučujeme jeho nákup uskutečnit co nejdříve ZDE.
DŮRAZNĚ UPOZORŇUJEME, že v průběhu sezóny budou během utkání probíhat namátkové kontroly. V případě, že dojde ke zneužití členství ve SC Junior pro nákup dětské permanentky/vstupenky pro dospělou osobu, budou členství i permanentka/vstupenka bez možnosti kompenzace zneplatněny. 
SPECIÁLNÍ UTKÁNÍ PRO DĚTSKÉ FANOUŠKY 
Na dva domácí ligové zápasy A-týmu (1x v podzimní části, 1x v jarní části) nabídneme přednostní právo na nákup 2 vstupenek pro členy SC Junior ještě před vlnou určenou pro předplatitele Sparta UNLIMITED.  
Cena dětské vstupenky bude dle benefitů SC Junior s 50% slevou oproti základní ceně dané kategorie.  
Dospělý doprovod bez permanentky zaplatí základní cenu dané kategorie. Doprovod s permanentkou pak bude mít vstupenku zdarma, pokud nevyužije své permanentkou garantované místo (například z důvodu, že není dostupná vstupenka pro dítě vedle jeho standardního místa a musí tak tyto dvě vstupenky zakoupit na jiné místo na stadionu). 
O jaká utkání v tomto režimu se bude jednat a o přesném postupu k nákupu vstupenek, budeme informovat s dostatečným předstihem na klubových kanálech.  
PŘIJĎTE I NA B-TÝM! 
Také zápasy našeho béčka mohou být skvělou příležitostí, jak budovat vztah se Spartou a jak nabídnout těm nejmenším sparťanům fotbalový zážitek. 
Zápasy B-týmu na stadionu Viktorky Žižkov mají dopolední čas výkopu, nabízejí příjemné prostředí menšího stadionu a skvělou nabídku občerstvení. Do nové sezony navíc připravujeme v rámci areálu také rozšíření zápasového zážitku o aktivity pro děti, kde si užijí plno zábavy.   
Náš B-tým odstartuje novou druholigovou sezonu domácím zápasem s rezervou Baníku o víkendu 20.-21. 7. (přesný termín bude upřesněn). Členové SC Junior budou mít na domácí utkání B-týmu vstup zdarma.  

Sdílet

    Další novinky