Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Business

Partnerství s AUTO JAROV

Společně vstupujeme do nové sezony

Sdílet

Celkem čtrnáctkrát se AC Sparta Praha stala od roku 1993 mistrem samostatné české ligy. V roce 1993 vznikla společnost AUTO JAROV, která se od té doby vyprofilovala v největší obchodní dům automobilů nejen v Praze, ale i v celé České republice. Dvě silné a úspěšné značky nyní společně vstupují do sezony 2024/2025.
Nejúspěšnější fotbalový klub historie českého i československého fotbalu, jehož lidé najezdí v automobilech stovky tisíc kilometrů po českých i zahraničních silnicích a dálnicích, a společnost, která se od počátku orientovala na prodej a servis vozů Škoda a značek patřících do koncernu Volkswagen Group (a posléze přidala značku Honda), navazují obchodní partnerství.
Se závěrem úspěšné sezony 2023/2024 tak končí naše spolupráce se společností AAA Auto. Ve vozech z její flotily jsme si na Letnou přivezli v uplynulých dvou sezonách hned tři trofeje. Společně jsme představili nové partnerské aktivace (například soutěžní jízdy hráčů na závodním okruhu), reprezentovali jsme našeho automobilového partnera v průběhu zápasů v epet ARENĚ, nabídli jsme managementu exkluzivní VIP hospitality a jedny z vůbec nejlepších míst na stadionu, z nichž bylo možné úspěšnou éru Briana Priskeho sledovat. Děkujeme za spolupráci.
Nyní bychom rádi přivítali ve světě emocí AUTO JAROV! Těšíme se na společnou jízdu.

Sdílet

    Další novinky