Ligová fotbalová asociaceChance Liga
ReportážePředmini (WU7)

Minihry WU7

Kategorie WU7 se zapojila do projektu Neberte nám naši hru

Sdílet

V sobotu 8. 6. se naše kategorie WU7 zapojila do projektu „Neberte nám naši hru“, který organizuje Pražský fotbalový svaz.
V satalickém sportovním areálu jsme uspořádali minihry na sedmi hřištích formátu 2+0 a dvou hřištích 3+0 pro hráče a hráčky ročníků 2019, 2018 a 2017.
Herního formátu 2+0, který byl určen primárně pro kluky a holky ročníku narození 2018 a 2019, se zúčastnilo šest klubů, a to konkrétně SK Olympie Dolní Břežany, Jižní Město Chodov, AFK Slivenec, TJ Březiněves, FK Újezd nad Lesy a naše hráčky AC Sparta Praha.
Herního formátu 3+0, který byl určen primárně pro kluky a holky ročníku narození 2017, se zúčastnilo taktéž šest klubů, a to konkrétně Jižní Město Chodov, AFK Slivenec, SK Union Břevnov, FK Újezd nad Lesy, TJ Březiněves a naše hráčky AC Sparta Praha.
K vidění bylo mnoho krásných fotbalových okamžiků, mnoho vstřelených gólů ale především radost hráčů a hráček ze hry samotné. Právě tyto aspekty jsou cílem pořádání těchto fotbalových setkání. Rád bych tímto vyzdvihl všechny naše hráčky, které se zúčastnily těchto miniher, protože to pro ně byla první větší zápasová zkušenost.
Holky hrály s nadšením i zaujetím a prokázaly sparťanský charakter, neboť i při horkém počasí a velkém množství utkání hrály až do poslední minuty. Také bych rád poděkoval soupeřům za krásné výkony a kolegům trenérům za skvělou spolupráci. Budeme se těšit na další takovéto fotbalové setkání.
Martin Hejno
Fotogalerie z akce zde.

Další novinky