Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Seznamte se: Das Achental

Podívejte se, kde sparťani tráví letní soustředění

Sdílet

Na rozdíl od minulých let, kdy sparťané pravidelně trávili letní soustředění v Rakousku, je nově centrem herní přípravy A-týmu německé Grassau. Právě ve zdejším resortu Das Achental se hráči A-týmu připravují na start nové sezony.
Pětihvězdičkový hotel Das Achental je známý svým prvotřídním servisem, komfortním ubytováním a výbornou kuchyní. Pro tým je zde po celých devět dní mimo jiné k dispozici moderní wellness centrum s bazénem, saunou a plně vybavenou posilovnou.
Chybět samozřejmě nemůže ani fyzio zázemí nebo zasedací místnost pro týmové mítinky, video rozbory a další účely. Každý z hráčů zároveň bydlí na hotelu ve vlastním pokoji, což komfort hráčů ještě zvyšuje.
Resort se nachází v malebném prostředí bavorských Alp, což poskytuje skvělé možnosti pro venkovní aktivity. Hosté zde mohou využít jen pár desítek metrů vzdálené golfové hřiště, tenisové kurty nebo se vydat za turistiku či cyklistikou do okolních hor.
Klíčovou výhodou zdejšího areálu je blízkost tréninkových fotbalových hřišť, která jsou umístěna přibližně pět minut chůze od hotelu. Tato hřiště splňují veškeré požadavky na profesionální trénink a umožňují nám plně se soustředit na přípravu. Vysokou kvalitu místního areálu potvrzuje i fakt, že zde soustředění absolvoval i mnichovský Bayern.
Zřejmě největší chloubou této oblasti je nedaleké Chiemské jezero, kterému se mimo jiné přezdívá „Bavorské moře“. Třetí největší německé jezero, na němž nalezneme hned čtyři ostrovy, je rájem pro nadšence do vodních sportů, ale současně i outdoorových aktivit, které nabízí jeho okolí
V průběhu přípravného kempu nás čekají dvě utkání se zahraničními soupeři. Zápasy proti Brøndby a RB Salzburg odehrajeme na hřištích nedaleko resortu. To první proti kodaňskému soupeři je na programu již ve středu 10. července.

Sdílet

    Další novinky