Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryUnlimited.UNLIMITED.

Učím se naše chorály

Obsáhlý rozhovor s nováčkem Ermalem Krasniqim

Sdílet

Naší první posilou během letní pauzy se stal Ermal Krasniqi. Kosovský ofenzivní univerzál se k týmu připojil krátce po startu přípravy a už stihl navléknout kapitánskou pásku v přípravném utkání na Letné. Nyní vám přinášíme obsáhlý rozhovor, ve kterém Ermal přiblížil například současnou situaci v novém týmu, svá další očekávání, ale i sebe jako fotbalistu.
Ermale, jaké byly tvé první týdny ve Spartě?
Vše jde tak, jak má. Jsem moc šťastný, že jsem do Sparty přišel. Už první týdny mi ukázaly, že to bylo správné rozhodnutí. Moc se těším na začátek sezony.
Jaký dojem na tebe zatím stihl celý tým zanechat?
Cítím se opravdu dobře. Všichni mě okamžitě po mém příchodu přijali mezi sebe, jsou opravdu milí. Řekl bych, že se na mě i tak trochu speciálně zaměřují a pomáhají mi se co nejrychleji adaptovat.
S kým si v kabině nejvíce rozumíš?
Momentálně bych vyzdvihl Indrita Tuciho, se kterým se domluvím albánsky, což je i má rodná řeč. Dobrý vztah si ale udržuji se všemi spoluhráči. Těším se, až potkám kluky, kteří hráli v národních týmech a ještě se nestihli připojit. Především na Qazima Laciho, ten se zdá jako dobrý kluk. Osobně jsem se s ním sice zatím nesetkal, ale sám mi napsal docela dlouhou zprávu hned po mém příchodu. Jsme tedy v kontaktu, píšeme si a občas i zavoláme.
Nemůžu se dočkat, až sám poznám přímo na hřišti, jakou sílu dokážou sparťani na tribunách vytvořit.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům s aktivním předplatným Sparta UNLIMITED.

Další novinky