Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Reportáže

Porážka s Brøndby

O výsledku rozhodl nepovedený první poločas

Sdílet

V úvodním přípravném utkání na herním kempu jsme podlehli kodaňskému Brøndby poměrem 2:5. Připsali jsme si první porážku v letní přípravě.
Dánský soupeř byl od začátku utkání aktivnější, což dokázal potvrdit vstřelením prvního gólu. Sparťané se postupem času jsme dostávali častěji ke hře s míčem, ale žlutomodří stále byli tím nebezpečnějším týmem, a i díky několika individuálním chybám v naší obraně navýšili vedení do poločasu na rozdíl čtyř branek.
V průběhu druhého poločasu se na hřišti vystřídala téměř kompletní jedenáctka. Jediným fotbalistou s plnou minutáží v rudém dresu byl jeden z dnešních střelců Lukáš Sadílek. Ani jeho povedená dalekonosná trefa však na srovnání ve druhém poločase nestačila. Kvůli nepřízni počasí bylo utkání ukončeno v 82. minutě.
Poslední utkání letní přípravy je na programu v sobotu 13. 7., kdy vyzveme RB Salzburg. Do tohoto zápasu bychom již měli nastoupit v plné síle i s navrátilci z reprezentačních srazů.
AC Sparta Praha – Brøndby IF 2:5 (0:4)
Góly: 68. Schánělec, 69. Sadílek – 6. a 44. Vallys, 22. Lauritsen, 27. Bundgaard, 75. Suzuki.
Sestava Sparty: Vindahl (46. Vorel) – Uhrinčať (58. Mejdr), Panák (58. Kukučka), Zelený (58. Večerka) – Wiesner (58. Pešek), Solbakken (46. Pavelka), Sadílek, Ryneš (58. Suchomel) – Krasniqi (58. Schánělec), Olatunji (46. Tuci), Daněk (58. Mokrovics).
Sestava Brøndby: Mikkelsen – Lauritsen, Vanlerberghe, Rasmussen – Klaiber (58. Divkovič), Wass (58. Mensah, 65. Cappis), Nartey (46. Radoševič), Bischoff (58. Yeboah) – Vallys (58. Suzuki) – Bundgaard (46. Schwartau), Omoijuanfo (58. Greve)

Sdílet

    Další novinky