Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Reportáže

Remíza se Salzburgem

Generálka na novou sezonu poměrem 2:2

Sdílet

V závěrečném utkání přípravy jsme remizovali 2:2 se Salzburgem. Střelecky se prosadili Kryštof Daněk a Victor Olatunji.
Do utkání vstoupil lépe soupeř, který se dokázal prosadit hned z první šance. Chybu v naší rozehrávce dokázal potrestat kombinační akcí, kterou zakončil Gloukh. Po čtvrthodině hry bylo vyrovnáno po nádherné trefě Kryštofa Daňka. Ten si narovnal míč na hranici vápna na svou silnější levou nohu a technickou střelou na zadní tyč nedal brankáři soupeře šanci.
O deset minut později se však do vedení znovu dostali fotbalisté Red Bull Salzburg. Tentokrát se prosadil ofenzivní hráč Nene, který si nejprve naběhl na dlouhý míč na levý kraj hřiště a následně z úhlu obstřelil Vindahla. Ve druhé polovině se mohli radovat pouze fotbalisté v rudých dresech. Krátce před koncem zápasu se totiž prosadil Victor Olatunji, jenž vybojoval míč mezi obráncem a brankářem soupeře a následně jej uklidil do odkryté branky. Generálka na nový ročník tak skončila nerozhodně.
FC Red Bull Salzburg – AC Sparta Praha 2:2 (1:2)
Góly: 7. Gloukh, 25. Nene – 15. Daněk, 80. Olatunji.
Sestava Salzburgu: Krumrey (61. Hamzic) – Dedič (61. Capaldo), Baidoo (61. Wallner), Blank (46. Piatkowski), Terzič (46. Mellberg) – Gloukh (61. Lukič), Diambou (61. Yeo), Kjaergaard (61. Diakite)(84. Ratkov) – Daghim (61. Forson), Konate (61. Diabate), Nene (61. Šimič).
Sestava Sparty: Vindahl – Uhrinčať, Panák, Zelený – Suchomel, Sadílek, Pavelka, Ryneš (61. Wiesner) – Krasniqi (61. Olatunji), Tuci (81. Pešek), Daněk.

Sdílet

    Další novinky