Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyInformaceU-19

Prodej vstupenek na NEXTGEN CUP

Pořiďte si lístky na mezinárodní turnaj U19

Sdílet

Mezinárodní turnaj NEXTGEN CUP startuje již 27. července a během čtyř hracích dnů nabídne devět kvalitních mládežnických zápasů kategorie U19. Ty přinesou konfrontace anglického, dánského, polského, rakouského a českého fotbalu. Vy můžete být přímo u toho!
Na turnaji se zúčastní šest týmů, které byly rozděleny do dvou základních skupin:
Na základní skupiny NEXTGEN CUPu hrané v tréninkovém centru na Strahově si můžete zakoupit celodenní vstupenky ve výši 200 Kč. Ty obsahují vždy dva zápasy, po jednom z každé ze skupiny. Vstupenky lze zakoupit pouze online přes platformu ENIGOO, přičemž pro jejich koupi potřebujete mít Sparta iD.
Přes ENIGOO jsou také dostupné vstupenky i na finálový den (31.7.). Společný lístek pro utkání o 3. a 5. místo na stadionu FK Loko Praha si pořídíte za 200 Kč. Na finále hrané v areálu SK Prosek jsou vstupenky k dispozici samostatně, taky ve stejné hodnotě.
Po zakoupení dostanete vstupenky s QR kódem na mail, kterým se prokážete při vstupu na stadion. Nezapomeňte mít proto dostatečně nabitý telefon. Sezení je vždy volné.
Upozorňujeme, že na žádném ze stadionů se nebudou dát koupit fyzické vstupenky, veškerý prodej probíhá v online prostoru.
Rozpis zápasů základní skupiny:

Další novinky