Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Los 3. předkola evropských pohárů

Sparťané znají možné dvojice soupeřů

Sdílet

Zápasy druhého předkola Ligy mistrů proti Shamrocku Rovers máme ještě před sebou. Po pondělním losu už však známe potenciální soupeře do 3. předkola. V kvalifikaci o Ligu mistrů jím bude vítěz souboje mezi rumunským FCSB a izraelským Maccabi Tel-Aviv. V předkole Evropské ligy bychom se střetli s poraženým týmem z dvojzápasu mezi slovinským NK Celje a Slovanem Bratislava.
Po dvanácté hodině byl švýcarský Nyon svědkem losu 3. předkola Ligy mistrů. V případě vítězství ve druhém předkole narazíme na nasazeného vítěze dvojzápasu mezi FCSB a Maccabi Tel-Aviv. První utkání bychom odehráli v úterý 6. srpna od 20:00 na domácí půdě. Odveta je na programu v úterý 13. srpna od 21:30 místního času v Bukurešti, nebo od 20:45 místního času na maďarském stadionu Haladás Szombathely, kde bychom se utkali s izraelským soupeřem.
S FCSB jsme se naposledy utkali v sezoně 2016/17 shodně ve třetím předkole Ligy mistrů. Na Letné jsme s rumunským velkoklubem remizovali 1:1, jediný gól Sparty vstřelil Josef Šural. Zápas v Bukurešti nám však nevyšel. FCSB jsme podlehli 0:2 a s kvalifikací o Ligu mistrů jsme se rozloučili.
Maccabi Tel-Aviv ovládl loňský ročník nejvyšší izraelské ligy. V play-off Evropské konferenční ligy však v prvním kole nestačil na pozdějšího vítěze - řecký Olympiakos.
Ve 13:00 následoval los 3. předkola Evropské ligy, které bychom v případě prohry se Shamrockem odehráli proti poraženému ze souboje mezi NK Celje a Slovanem Bratislava. V tomto dvojzápase bychom začínali na venkovní půdě. Zápas ve Slovinsku by se odehrál ve čtvrtek 8. srpna od 21:15, v Bratislavě by byl pak výkop naplánován na středu 7. srpna od 20:30. Domácí odveta má stanovený termín na čtvrtek 15. srpna od 19:00.

Sdílet

    Další novinky