Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Vstupenky na Duklu

Startuje prodej vstupenek na souboj s ligovým nováčkem

Sdílet

Jen tři dny po odvetném utkání 2. předkola Ligy mistrů s irským Shamrockem Rovers přivítáme na Letné ligového nováčka - pražskou Duklu. Zajistěte si své místo na stadionu a pomozte znovu vyprodat epet ARENU. Vstupenky zakoupíte ZDE.
Pro členy Sparta Clubu Premium začal prodej na zápas s Duklou v pondělí 22. července ve 12:00. Přednostního prodeje mohli členové SC využít do úterý 23. července do 11:00 a měli možnost zakoupit dvě vstupenky.
V úterý 23. července od 12:00 mohou vstupenky nakupovat předplatitelé Sparta UNLIMITED. Na jedno předplatné je možné zakoupit jednu vstupenku. Čas na zajištění svých míst budou mít až do pondělí 29. července do 11:00. Vstupenku v tomto okně prodeje mohou zakoupit také členové Sparta Club Junior.
  • Příklad 1: Rodič je držitelem UNLIMITED a má jedno dítě, které je členem SC Junior. Může koupit 2 vstupenky.
  • Příklad 2: Rodič je držitelem UNLIMITED a má dvě děti, které jsou členem SC Junior. Může koupit 3 vstupenky.
Fanoušci mohou využít možnost sdíleného nákupu vstupenek pro více předplatitelů Sparta UNLIMITED., nebo v kombinaci Sparta UNLIMITED. a Sparta Club Junior. V těchto případech je nutné zadat číslo obou produktů přímo do Enigoo.
Do volného prodeje půjdou vstupenky v pondělí 29. července ve 12:00 hodin za podmínek cenové kategorie C  – tedy 550, 450 a 350 Kč, které budou platné až do středy 31. července do 12:00. Následně vejde v platnost druhé cenové pásmo.
Samotné utkání začíná na Letné v pátek 2. srpna ve 20:00. Vstupenky zakoupíte ZDE.
V úterý v poledne startuje také předprodej vstupenek pro předplatitele Sparta Unlimited na odvetné utkání 2. předkola Ligy mistrů se Shamrockem Rovers, které odehrajeme na Letné v úterý 30. července od 19 hodin.

Sdílet

    Další novinky