Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-21

Kategorie WU-21 zahájila přípravu

Hráčky čeká pět přípravných zápasů

Sdílet

Hráčky kategorie WU-21 se poprvé sešly 15.7. Tým Terezy Koubové nastoupí do prvního přípravného utkání v posledním dni měsíce července.
Kategorii do 21 let má pod drobnohledem obměněný realizační tým. Mezi hlavní úkoly trenérského štábu bude patřit úzké propojení a komunikace s realizačním týmem áčka nejen v návaznosti na přechod našeho prvního týmu do profesionálního režimu. Důvody vytvoření této kategorie v kontextu změn v dívčí akademii ACS vám přineseme v průběhu srpna.
V minulé sezoně bylo druhým ženským týmem naše béčko. Nově bude tuto roli zastávat kategorie WU-21, která je mixem mládežnických a dospělých hráček. Do přípravy se zapojí převážně hráčky ročníků 2007 až 2004. Od starších hráček, které v týmu zůstanou, očekáváme přínos v podobě předávání zkušeností a usnadnění adaptace mladším hráčkám na dospělý fotbal. 
První zápas čeká mladé sparťanky 31.7., kdy na Strahov přijede Slovan Bratislava. O přesném času utkání vás budeme informovat prostřednictvím rozpisu zápasů na našich stránkách. Najdete ho zde
Tým následně odcestuje na soustředění do Nové Vsi nad Popelkou. Trénovat zde budou v termínu od 1.8. do 4.8.
O pět dní později vyzvou sparťanky Spartak Trnava na Strahově. 11.8. se potom utkají s 1. FC Norimberk. Německý soupeř na ně čeká i v generálce na ligu, když poměří síly s Bayernem Mnichov. Zápas je naplánován na 17.8.
První ligové kolo proti Teplicím mají sparťanky odložené z důvodu mezinárodního utkání, do soutěže se zapojí až ve druhém kole, kdy zavítají na půdu Budějovic. 

Další novinky