Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

FCSB dalším soupeřem

Ve 3. předkole Ligy mistrů vyzveme rumunského šampiona

Sdílet

Naším protivníkem ve 3. předkole Ligy mistrů bude rumunské FCSB. Souboj zahájíme domácím zápasem v epet ARENĚ v úterý 6. srpna.
FCSB si zajistilo postup do další fáze kvalifikace o Ligu mistrů gólem v samotném závěru druhého zápasu s izraelským Maccabi Tel-Aviv. Vzhledem k remíze 1:1 z prvního utkání byla trefa Williama Baetena v odvetě, která se odehrála na neutrální půdě v Maďarsku, tou rozhodující.
V odvetě nás bude čekat bouřlivá atmosféra, ale podobných zápasů jsme už odehráli hodně, takže to nebude nic nového.
„Čeká nás nepříjemný soupeř, ale začínáme doma, což pro nás tentokrát může být výhoda. Doposud jsme většinu zápasů začínali venku, tak se nám to pro jednou otočí. V odvetě nás určitě bude čekat bouřlivá atmosféra, ale podobných zápasů jsme už odehráli hodně, takže to pro nás nebude nic nového. Nyní se však musíme soustředit primárně na domácí zápas, který musíme za podpory našich fanoušků zvládnout. Pevně věřím, že si do odvety povezeme dobrý výsledek. Každopádně nás nečeká nic snadného,“ prohlásil krátce po postupu FCSB Lukáš Haraslín.
S aktuálním rumunským mistrem jsme se naposledy utkali v sezoně 2016/17 shodně ve třetím předkole Ligy mistrů. Na Letné jsme s rumunským velkoklubem remizovali 1:1, jediný gól Sparty vstřelil Josef Šural. Zápas v Bukurešti nám však nevyšel. FCSB jsme podlehli 0:2 a s kvalifikací o Ligu mistrů jsme se rozloučili. Nyní budeme mít šanci na reparát.
Do dvojzápasu vstoupíme už v úterý 6. srpna od 20:00 domácím zápasem na Letné. Odveta se odehraje o týden později v Bukurešti. Výkop je naplánován na úterý 13. srpna ve 21:30 místního času. Informace o vstupenkách na domácí utkání najdete zde.

Sdílet

    Další novinky