Ligová fotbalová asociaceChance Liga
ReportážeWU-17

Dvojzápas proti Malmö

Sparťanské juniorky dvakrát braly vítězství

Sdílet

Ve dvou zápasech hraných na Strahově si sparťanky dvakrát poradily se švédským soupeřem. První dva přípravné zápasy sezony ovládly 4:1 a 4:2.
První zápas odehrály sparťanky na Strahově v pátek 26.7., kdy za druhý mládežnický tým Sparty nastoupily převážně hráčky ročníku 2010. Od první minuty se tým trenérky Ivy Mocové chopil otěží utkání, přestože si sparťanky zkoušely pro ně nezvyklé posty.
Hráčkám se dařilo plnit úkoly realizačního týmu. Díky dvěma gólům Denisy Rancové a brankách Drbohlavové a Hrubé zvítězily sparťanky nad Malmö 4:1.
AC Sparta Praha – Malmö FF 4:1
Góly: Latochová (2x), Drbohlavová, Hrubá
Sestava Sparty: Chumanová - Smutná, Petráková, Josková, Urbanová - Koblihová, Tájková, Latochová - Čuntová, Hrubá, Drbohlavová
Tým se pro druhý zápas složil primárně z ročníků 2008 a 2009. Zápas byl jiný od první minuty, nasazené tempo bylo vysoké. Sparťanky byly potrestány po rychle rozehraném rohu, následně se soupeř opět prosadil po individuální chybě brankářky. Ještě do poločasu sparťanky vyrovnaly góly Petrakové a Rancové. Druhý poločas byl jednoznačně v režii Sparty. Rancová se opět prosadila a výsledek z penalty pečetila Daníčková.
AC Sparta Praha – Malmö FF 4:2
Góly: Petráková, Rancová (2x), Daníčková
Sestava Sparty: Harantová - Rancová, Trnovcová, Petráková, Drbohlavová, Výtisková, Daníčková, Balázsová, Oudránová, Rupcová, Strašíková

Další novinky