Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-19U-17U-16

Sparťané v mládežnických reprezentacích

Pozvánku obdrželo hned 11 hráčů ACS

Sdílet

V prvních nominacích mládežnických reprezentací ČR v této sezoně figuruje rovnou jedenáctka sparťanů z kategorií U16U19. Na reprezentačních srazech na ně nečeká žádné mezistátní utkání, mají před sebou pouze krátká soustředění. Kteří hráči se do nominací dostali se dozvíte níže.
U18
Čtyři sparťané jsou v nominaci ČR do osmnácti let. Tu čeká soustředění v termínu od 11. do 14. srpna na severu republiky, konkrétně v Jablonci nad Jizerou. Představí se zde hráči ACS Jakub Havrlík, Dennis Krpálek, Lukáš Moudrý a Simon Pavlo. Jako náhradníci jsou v nominaci Radoslav Mikuš, Josef Port a Štěpán Jaroslav Vodolán.
U17
Sraz reprezentace U17 se odehraje již ve stejném termínu, jako o rok starší výběr, místem konání bude Humpolec. Pod vedením trenéra Pavla Drska se představí hned pětice hráčů ACS: Jan Dýcka, Petr Střeska, Jonáš Topič, Sebastian Pech a Hugo Sochůrek. Mezi náhradníky je Matyáš Amler.
U16
Reprezentace do 16 let má před sebou Future kemp. Ten je v plánu od pondělí 12. do středy 14. srpna v Nymburku. Hlavním trenérem šestnáctky Tomášem Kulvajtem byli nominováni Jakub Mašát a Daniel Šebrle. Jejich spoluhráč Tobiáš Krejčí figuruje mezi náhradníky.
Všem přejeme hodně štěstí!

Další novinky