Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyRozhovoryMuži A

Víme, o co hrajeme

Kaan Kairinen na předzápasové tiskové konferenci

Sdílet

Před utkáním třetího předkola Ligy mistrů proti FCSB odpovídal na dotazy novinářů Kaan Kairinen. Přepis tiskové konference s finským záložníkem najdete v tomto článku.
O zranění z konce minulé sezony
Mým cílem bylo dostat se co nejrychleji zpět na hřiště. Jsem rád, že se mi to podařilo a jsem zpátky v týmu. Všichni se cítíme velmi dobře, pomohla nám sobotní výhra nad Bohemkou. Na zítra máme schováno dost energie.
O stavu hrací plochy
Říkáte, že není ideální. Uvidíme, jak se budeme cítit na tréninku, ale teď je k tomu těžké něco říct. Každopádně pro nás to nebude žádná výmluva. Náš styl hry se nemění, stále se o něj budeme snažit.
O standardních situacích
Samozřejmě nám to pomáhá, bylo to tak i minulou sezonu. Tuhle zbraň používáme hodně, máme na to skvělé hráče. Ale snažíme se skórovat i z jiných situací.
O rumunském soupeři
Mají dobrý tým se silnými individualitami. Neřekl bych, že nás před týdnem něčím překvapili. Všichni jsme věděli, že to nebude lehké. Úplně stejné to očekávám i zítra.
O zkušenostech z prvního utkání
Když nad ním zpětně přemýšlím, nepodali jsme náš nejlepší výkon, a to především, když jsme byli na míči. Zítra se rozhodně musíme zlepšit, a to hned v několika aspektech naší hry.
O výjimečnosti zítřejšího zápasu
V této sezoně už jsme odehráli hodně velkých zápasů. Mým snem vždycky bylo zahrát si za nároďák a podívat se do Ligy mistrů. Doufám, že se nám to letos podaří. Všichni víme, o co hrajeme. Příprava se pro nás ale nemění. Uděláme všechno pro to, abychom zítra zvítězili.

Další novinky