Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Sparta on Fire.

Narozeninová párty, kterou musíte zažít

Sdílet

Akce, jakou Praha ještě nezažila. Máme před sebou tu nejlepší narozeninovou party tohoto roku – Sparta on Fire! Už v listopadu na pražském Výstavišti, kdy společně oslavíme 131 let od založení našeho klubu.
V pátek 22. listopadu to od 20:00 rozjedeme na Výstavišti (pavilon B) v Praze. Čeká vás noc napěchovaná hudbou, zábavou a především – Spartou!
Připravte se na nabitý line-up, který vás nenechá v klidu. Těšit se můžete na výbušné beaty Rohonyho a Maneneho, samozřejmě i s jejich společným songem Letná, ale i další hosty. Po celou noc až do rána vás čeká jízda, na kterou jen tak nezapomenete. Tady prostě nemůžete chybět!

VSTUPENKY

Prodej vstupenek startuje ve čtvrtek 15. 8. ve 20:00 v síti ENIGOO. Jejich cena se bude v čase měnit, proto neváhejte a zajistěte si své místo co nejdříve. I proto, že kapacita akce je omezená.
Kromě klasických vstupenek si v prodeji můžete pořídit také VIP vstupenky, které zahrnují vlastní VIP zónu přímo u stage a VIP lounge s vlastním barem a zázemím. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně vstupenky.
Kompletní ceník – klasické i VIP vstupenky

Vstupenka

VIP vstupenka

1. vlna prodeje

490 Kč

1590 Kč

2. vlna prodeje

650 Kč

1890 Kč

3. vlna prodeje

790 Kč

-

Upozorňujeme, že akce je věkově omezená. Vstup bude povolen osobám starším 18 let.
Program a kompletní line-up akce bude průběžně aktualizován. Na místě nebude chybět sparťanský merchandising a občerstvení.
SPARTA ON FIRE.

Sdílet

    Další novinky