Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Prodejní link na vstupenky do Malmö

Vstupenky na výjezd do Švédska jsou v prodeji

Sdílet

Systém letních předkol je pro fanouška neúprosný. Po těžké bitvě na půdě FCSB nás už ve středu čeká souboj o Ligu mistrů na hřišti švédského Malmö.
Vstupenky do našich sektorů (17 a 18) se prodávají výhradně na tomto odkazu. Vpravo nahoře si webové rozhraní přehoďte do angličtiny, která vám usnadní rozhraní akvizičního procesu. Vstupenka stojí 22 €. Maximální počet jednoho nákupu je 8 vstupenek. Kapacita sektoru je lehce přes 1000 míst. Fanclub Sparty bude pořádat autobusový zájezd, kde se dozvíte všechny dostupné informace (některé budou nabízet jízdenku do autobusu včetně vstupenky na utkání). Sledujte pozorně web https://fanclubsparta.cz/.
AKTUALIZACE INFORMACÍ
Pokud si koupíte vstupenku do horního patra a celkový počet vstupenek bude menší než 600, bude vám umožněno s ní projít do spodního patra, kde bude epicentrum fandění. Pokud ovšem vyprodáme plnou kapacitu jednoho ze sektorů, tak se rozmístíme do obou.
Zároveň na Eleda Stadium je přísný zákaz vnášení jakýchkoliv batohů a tašek (není to nic protifanouškovského, jde o čistou obavu z možné terorismu). Proto prosíme všechny, aby si svá zavazadla nebrali s sebou na stadion, ale nechali je v autě, v autobusu nebo na ubikaci.

Sdílet

    Další novinky