Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Kukučka na hostování

Mladý obránce stráví ročník 2024/25 v dresu Slovácka

Sdílet

Ondřej Kukučka míří do Uherského Hradiště. Mladý stoper působil v uplynulé sezoně v dresu Pardubic, ve kterém zapsal svůj prvoligový debut. Další starty bude nyní sbírat v kádru Slovácka, kde bude do konce ročníku 2024/2025 hostovat a to bez opce na trvalý přestup. Sparta má zároveň možnost si jej v zimním přestupovém období stáhnout zpět.
Kukučka přestoupil na Letnou před dvěma lety z Baníku Ostrava a zapojil se do kádru B-týmu, v jehož dresu odehrál 20 druholigových zápasů. Debut v A-týmu si Ondřej odbyl v utkání MOL Cupu na hřišti Domažlic, kde nastoupil na závěrečnou půl hodinu a byl u vysokého vítězství 6:1.
Mladý stoper působil v uplynulém ročníku v dresu Pardubic, ve kterém zapsal i svůj prvoligový debut. Pod vedením Radka Kováče nakonec zasáhl do šestnácti zápasů a svými výkony přispěl k tomu, že se nejvyšší soutěž v městě perníku udržela.
Před novou sezonou absolvoval kompletní přípravu v kádru áčka a zasáhl do tří přípravných zápasů. Hned v tom prvním proti AIK Stockholm, které se hrálo v epet ARENĚ, se dokonce střelecky prosadil. K zápisu do statistik mu navíc stačily pouhé tři minuty na hřišti.
Poté, co se rozběhly soutěže, už však odchovanec Hlučína sbíral minuty pouze v utkáních rezervy, za kterou nastoupil do pěti zápasů. Do nominace A-týmu se dostal v šestém kole CHL a shodou náhod se jednalo právě o zápas se Slováckem, v jehož dresu bude nyní získávat další ligové zkušenosti.
Kuky, ať se ti hostování vydaří!

Další novinky