Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Tankové pivo v epet ARENĚ

Čepované pivo z tanku ve všech domácích sektorech

Sdílet

Od nové sezony jsme si pro vás ve spolupráci s pivovarem Staropramen připravili jednu novinku. Ve vybraných stáncích uvnitř epet ARENY jste si nově mohli vychutnat čepované pivo z tanku. Nyní rozšiřujeme tuto nabídku na všechny domácí sektory letenského stadionu.
„Využili jsme naše zkušenosti a investovali do nových technologií v podobě pivních tanků, což mělo pozitivní vliv na kvalitu piva i pivního servisu. Díky tomu mají na Spartě možnost rychleji obsloužit větší počet zákazníků, což zvyšuje celkový komfort fanoušků během zápasů,“ říká Štěpán Cypra, Area Sales Manager společnosti Staropramen.
Tankové pivo bude od středečního zápasu se Salcburkem dostupné všem fanouškům v domácích sektorech epet ARENY. Stánky s ním jsou viditelně označené:
  • Čtyři z nich se nachází u vstupu A (1A, 1B, 1C, 1D)
  • Další čtyři nad vstupem C (6A, 6B, 6C, 6D)
  • A poslední dva u vchodu E (20A, 20B).
Tanková technologie má význam v místech s vysokou výtočí piva, protože pomáhá rychleji obsloužit větší počet návštěvníků. Každý tank musí být umístěn ve velkém chladícím boxu, proto se tanky nachází pouze v nově vybudovaných stáncích.
Legislativa povoluje nabízet fanouškům na stadionu pouze pivo s maximálním obsahem alkoholu 4,3 %. Na stáncích tak najdete Staropramen 10, kterou v pivovaru poprvé uvařili téměř před 150 lety a naposledy její receptura prošla vylepšením v loňské roce.

Sdílet

    Další novinky