Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryUnlimited.UNLIMITED.

Myslel jsem, že stadion exploduje

Albion Rrahmani hodnotí své úvodní týdny ve Spartě

Sdílet

Od přestupu kosovského útočníka Albiona Rrahmaniho do Sparty uplynul už více než měsíc. V jeho prvním obsáhlém rozhovoru jsme proto probrali jeho dojmy z atmosféry v kabině, povedeného startu nebo účasti týmu v Lize mistrů.
Albione, v Praze už jsi několik týdnů. Jak sis zvykl na místní život?
Je to tady moc pěkné. Jsem šťastný, že jsem součástí tohoto týmu a že tu můžu být. Hraji v hezkém městě, velmi kvalitní soutěž, a navíc obklopen opravdu skvělým kolektivem. Do města sice moc nechodím, ale zatím na mě zanechalo určitě pozitivní dojem.
V tréninku jde vše podle plánu?
Ano, musím říct, že je to tady skvělé. Tréninkové centrum je velmi pěkné, hřiště jsou skvěle připravena. Pochválit musím i realizační tým, se kterým jsme dennodenně v úzkém kontaktu a je nám vždy při ruce. Moc hodní a vstřícní jsou zároveň všichni spoluhráči, se kterými, troufám si tvrdit, dobře vycházím.
Přišel jsi k nám s pověstí střelce. Na tréninku to vypadá, že se snažíš skórovat opravdu z každé pozice. Je to právě toto nastavení, které z tebe dělá skvělého útočníka?
Myslím, že ano. Musíš být v hlavě správně nastavený na to, abys využil každou příležitost, na kterou, nejen v zápase, čekáš. Dobrá šance může přijít jednou nebo dvakrát za utkání, takže musíš udělat maximum pro to, abys skóroval. Myslím, že mentalita je mojí nejsilnější stránkou. Fakt, že se na tréninku snažím dát gól z každé šance, je toho ostatně důkazem.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům s aktivním předplatným Sparta UNLIMITED.

Další novinky