Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

Informace pro fanoušky cestující do Stuttgartu

Všechno ne jednom místě

Sdílet

3 333 fanoušků ACS absolvuje nedalekou cestu do německého Stuttgartu, aby po 19 letech podpořili Spartu na výjezd v Lize mistrů. Pro ně jsou určeny následující informace

Parkování

Fanoušci jedoucí osobními vozy mohou parkovat v dopoledních hodinách v parkovacím domě s označením P7. Dům má omezenou kapacitu a vzhledem k pořádání dalších akcí v okolí stadionu je pravděpodobné, že jeho kapacita bude brzy vyčerpána. Proto na místo raději nespoléhejte a zaparkujte na jiných možnostech, které najdete.

Pobyt ve městě a pochod

Pro sparťany bude připravená venkovní pivní zahrádka u hlavního nádraží v centru města. Poté se vydejte linkou U Bahn ze stanice Staatsgalerie (odjezdy metra jsou 15:04, 15:08, 15:14, 15:18 a 15:24) do zastávky Untertürkheim, odkud povede velký sparťanský pochod až na stadion. Ten startuje ze stanice přesně v 16:30!
Během pochodu dodržujte pokyny spíkra a bezpečnostních složek.

Na stadionu

Před vstupem na stadion budou za 1 euro připraveny úschovny pro batohy a tašky, které jsou větší, než rozměr papíru A4. S sebou na stadion je možné si vzít cigarety, elektrické cigarety, zapalovače i samolepky. Není dovoleno si s sebou brát powerbanky. Při vstupu na stadion vás prohledá pořadatelská služba, která vás může požádat o zanechání zakázaných předmětů před branami stadionu.
Dodržujte prosím sektor, který máte na vstupence. Pamatujte na to, že sektory na stání a sezení jsou navzájem neprůchozí.
Během prvních minut zápasu bude prezentováno choreo, během těchto momentů dodržujte pokyny spíkrů a snahu Letenských nijak neničte. Výsledný efekt bude stát za to.

Online

Podrobné informace během dne poskytuje SLO Sparty na účtech na FB, IG a na sociální síti X. Proto se určitě čas od času připojte na jednu ze sociálních sítí, odkud můžete čerpat informace.
Užijte si první výjezd na Ligu mistrů po 19 letech, sparťani!

Sdílet

    Další novinky