Ligová fotbalová asociaceChance Liga
RozhovoryMuži A

Měli jsme to zvládnout lépe

Qazim Laci po utkání se Slavií

Sdílet

Qazim Laci předstoupil po zápase se Slavií před novináře, aby zodpověděl jejich otázky. Přepis tiskové konference najdete v tomto článku.
O nepovedeném úvodu zápasu
Prvních 90 sekund se nám vůbec nepovedlo, měli jsme to zvládnout lépe a být koncentrovanější. Je jasné, že ve chvíli, kdy dostaneme takovou branku, to bude mít Slavie jednodušší.
O ztrátě šesti bodů
Samozřejmě to bude mít vliv na hru o titul. Budeme dělat maximum proto, abychom Slavii dohnali. Dnes jsme prohráli kvůli horšímu startu. Ve druhém poločase jsme měli dost příležitostí na to srovnat skóre nebo dokonce i otočit zápas. Budeme pokračovat v naší práci, plnit náš plán a dále bojovat.
O změně výkonu po poločase
Od první minuty druhého poločasu jsme vypadali jako úplně jiný tým. Neumožňovali jsme Slavii tolik nakopávat míče, v prvním poločase z toho hodně hrozila. Byli jsme agresivnější, lepší na míči, presovali jsme, a proto jsme si vytvořili více šancí.
O ztrátě balonu před druhým gólem
Fotbal je hrou plnou chyb. Kdo jich udělá méně, vyhraje. Dnes jsme to my bohužel nebyli. Musím si na to dávat pozor. Kromě té ztráty však musíme lépe reagovat. Moc mě to mrzí i vůči spoluhráčům. Obzvlášť v derby se za každou chybu platí.
O prvním poločase
Jejich hra je samozřejmě založená na dlouhých míčích. Musíme si s tím poradit, z toho pramenila jejich herní převaha. V prvním poločase jsme přitom také měli dvě příležitosti ke skórování, Birma a Angelo bohužel neproměnili. Vypadalo by to jinak.
O emocích a kartách
Je to derby. Není potřeba víc říkat. Tohle se prostě děje.
O pozápasovém kolečku
Sami víte, že ta slova jsou podobná při výhře i po prohře. Ze hřiště jdeme společně, tradici si neseme už několik sezon. Konkrétní slova zůstanou tajemstvím, zůstanou mezi námi v týmu.

Další novinky