Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Zrušení PDF vstupenek

Vstupenky budou nově jen v mobilní aplikaci Sparta.

Sdílet

Od zápasu se Slovanem Liberec, který v epet ARENĚ odehrajeme po reprezentační přestávce, dochází ke změně ve způsobu, jakým se fanoušci dostanou na stadion. Vstup na utkání bude nově možný pouze s digitální vstupenkou uloženou v aplikaci Sparta. Vstupenky tak po zakoupení již nebudou rozesílány e-mailem ve formátu PDF. Tato změna se aktuálně týká pouze domácích zápasů A-týmu.
Jak nově funguje vstup na stadion?
Zakoupenou vstupenku najdete ve svém Sparta iD a její QR kód si zobrazíte pouze v mobilní aplikaci Sparta. Tento QR kód bude jediným způsobem, jak se dostanete na stadion, a proto je nutné mít aplikaci nainstalovanou ve svém telefonu. Po zakoupení vstupenky ve formátu PDF už nebudou rozesílány. Tato změna se vztahuje výhradně na prodej vstupenek do domácích sektorů a nijak neovlivní fanoušky hostujících týmů.
Proč se zavádí tento nový systém?
Hlavním důvodem pro zavedení tohoto opatření je snaha výrazně omezit podvody spojené s falšováním a duplikováním vstupenek. V minulosti se často stávalo, že padělané nebo opakovaně použité vstupenky způsobovaly problémy při vstupu na stadion.
Jsme prvním sportovním klubem v naší zemi, který se pro tento krok rozhodl a věříme, že řešení takzvaného NO-PDF systému výrazně omezí podvody se vstupenkami, kdy docházelo k jejím padělání nebo duplikacím. Uvědomujeme si, že tato změna může být pro některé fanoušky, zejména ty starší, náročnější. Pokud nevlastníte chytrý telefon nebo potřebujete s čímkoli pomoci, neváhejte se na nás obrátit na e-mailové adrese info@sparta.cz.
Co byste měli udělat, abyste byli připraveni?
Doporučujeme všem fanouškům, aby si zkontrolovali, zda mají v telefonu nainstalovanou nejnovější verzi mobilní aplikace Sparta. Aktualizace aplikace může zahrnovat důležité úpravy, které usnadní zobrazení vstupenky a zaručí bezproblémový vstup na stadion. Zároveň je nutné být přihlášený pod stejným Sparta iD, pod kterým proběhl nákup vstupenek na Enigoo. Vstupenky pak budou v aplikaci dostupné v záložce „Můj účet“.
Pokud aplikaci ještě nepoužíváte, stáhněte si ji do svého telefonu ještě dnes. A pokud chcete mít informace z první ruky, povolte si při otevření aplikace push notifikace.
Upozorňujeme na neoprávněný prodej vstupenek!
Nepořizujte si vstupenky na zápasy Sparty mimo oficiální kanály. Může se jednat o podvod, falzifikáty, nebo neoprávněný prodej za neadekvátní cenu, která není stanovena klubem. Vstupenky si kupujte výhradně přes oficiální distribuční kanál ACS.
Je zakázáno vstupenky přeprodávat. Klub nekalý prodej monitoruje a proti takovému prodeji bude podnikat právní kroky. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku zneplatnění vstupenky.
Jediná oficiální distribuce vstupenek je skrz prodejní kanál Enigoo. Žádná jiná forma prodeje vstupenek není oficiální, klub za ni neručí a potenciální kupec se vystavuje vysokému riziku, že bude podveden. Důrazně také upozorňujeme, že neexistuje žádná rezervace vstupenek. Na stadion je nutné přijít se vstupenkou, kterou máte nahranou ve svém Sparta iD a její QR kód najdete pouze v mobilní aplikaci Sparta., k žádné výměně rezervací za vstupenky přímo na stadionu nedochází.

Sdílet

    Další novinky