Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyU-19U-17U-15U-14U-13U-12U-11

Pět soutěžních výher

Přehled výsledků mládeže

Sdílet

O uplynulém víkendu bylo v soutěžních utkáních v akci šest sparťanských týmů. Neuspěla pouze U19. Jedenáctka s dvanáctkou přivezly plný počet bodů z Mladé Boleslavi, U14 a U15 doma nenechaly body Teplicím. Třináctka odehrála přátelské utkání.
U19
FC Zlín – AC Sparta Praha 5:0 (1:0)
Sparta: Franc – Zouhar, Krpálek, Demmer (C) (62. Mikuš) – Vodolán (62. Hrubý), Saal (62. Piralić), Havrlík, Kaczmarek (69. Reitmeier) – Pavlík, Vaňkát (46. Pančev), Pavlo.
Trenér Jan Kopáňko hodnotí duel: „V utkání ve Zlíně v podstatě není co hodnotit. Jsem velice zklamaný z výkonu a především přístupu celého týmu, ale to je věc, kterou si musíme vyříkat v kabině a s jednotlivými hráči. Výsledek je ostuda, a tím je řečeno vše.“
U17
FC Zlín – AC Sparta Praha 1:3 (0:1)
Branky: 75. Kozáček – 35. Topič, 65. Dýcka, 90. Raban.
Sparta: Stoulil – Provazník, Pech (C), Kotíšek (68. Jeřábek) – Spizzirri (62. Dýcka), Holinka (62. Střeska), Sochůrek, Topič – Lášek, Amler (74. Ondroušek), Azaka (68. Raban).
Trenér Jakub Hovorka hodnotí duel: „Zápas ve Zlíně pro nás nebyl jednoduchý. Trvalo nám, než jsme se dokázali, přes dobře bránícího a obětavého soupeře, prosadit.
Hru jsme měli po většinu utkání pod kontrolou, snažili jsme se napravit výkon a výsledek z domácího utkání s Jihlavou. To se povedlo. Viděl jsem řadu dobrých individuálních výkonů, zlepšenou soubojovost a velkou touhu uspět.
Teď nás čeká reprezentační pauza, ve které budeme pracovat na nedostatcích, které naše hra stále má.“
U15
AC Sparta Praha – FK Teplice 3:0 (2:0)
Branky: 26. vlastní, 32. Makovský, 73. Holoubek.
Sparta: Dyntar (6. Keseli) – Kostečka, Kronberger, Makovský – Kmeť, Klíma, Havrlík, Hrdlička (57. Müller) – Schejbal (71. Holoubek), Hrodek (C) (57. Mazyarchuk), Kropík.
Trenér Matyáš Kudela hodnotí duel: „Od úvodních minut měl zápas s Teplicemi vysoké tempo. Nám se vydařil, oproti předešlým utkáním, vstup a celkově první poločas byl z naší strany v porovnáním s tím druhým mnohem lepší. Ve druhém poločase jsme nepodali týmový výkon. Kluci byli navíc hodně pasivní v útočné fázi a soupeři nechávali příliš prostoru ke hře. V tom se musíme v příštích zápasech zlepšit.“
U14
AC Sparta Praha – FK Teplice 6:2 (3:1)
Branky: 4., 19. a 45. Hašler, 39. Press, 73. Baroch, 79. Babiar – 7. Blažek, 80. Hora.
Sparta: Šuťák – Malý, Baroch, Ježek – Vitarigov, Ševínský (C) (61. Kubín), Skuhravý, Press – Macků (61. Štěpnička), Hašler, Tůma (41. Babiar).
Trenér Tomáš Kabelák hodnotí duel: „V prvním dějství nás soupeř dobře napadal při naší rozehrávce, čímž nám neumožňoval se tolik dostávat do hry. Na druhou stranu, když se nám podařilo jej překonat, dokázali jsme si vytvářet šance a hlavně je proměňovat. V druhé půli už jsme lépe kontrolovali hru a dál byli nebezpeční.“
U13
AC Sparta Praha – Football Talent Academy U14 4:5 (2:2)
Branky ACS: Brosch, Hlava, Salač, Slabý.
Sparta: Starec, Sňozík, Žák, Winterling, Slabý, Macháč, Brosch, Hlava, Šantora, Jelínek, Pavelec, Pračko, Tomeček, Pekhart, Salač, Domdjoni.
U12
FK Mladá Boleslav U13 – AC Sparta Praha 2:7
Branky: 2x Macháček, Bocchetti, Čagánek, Miramand, Kult, Karas.
Sparta: Seďa, Pantie (C), Kisel, Blecha, Haller, Žúbor, Miramand, Bocchetti, Karas, Fafejta, Kult, Čagánek, Macháček.
Trenér Filip Kracík hodnotí duel: „Zápas rozhodla hlavně první třetina, kterou jsme odehráli skvěle. Měli jsme výborný pohyb a presink, který soupeři dělal veliké problémy. Konečně jsme byli taky efektivní a zcela zaslouženě jsme po třiceti minutách vedli 4:0. Boleslav postupem času přidávala na důrazu a tlaku, ale byli jsme na to skvěle připraveni a nepustili soupeře, aby se vrátil do zápasu. Výsledek v náš prospěch je naprosto zasloužený, utkání jsme zvládli po všech směrech výborně. Velmi si vážíme této výhry, jelikož Boleslav si vedla v soutěži výborně a budila velký respekt. Musím za výkon pochválit celý tým a věřím, že naše výkonnost bude dále stoupat.“
U11
FK Mladá Boleslav U12 – AC Sparta Praha 6:9
Branky: 4x Psota, 3x Křivák, Kadlec, Arient.
Sparta: Švingr, Arient, Čanecký, Češka, Kadlec (C), Keseli, Kopecký, Křivák, Psota, Růžička, Struneček.
Trenér Pavel Sulek hodnotí duel: „Řekl bych, že to bylo vyrovnané utkání, my jsme akorát více využili svoje šance před brankou soupeře a udělali jsme méně chyb před naší bránou. Takovéto zápasy, kdy se soupeř snaží rozehrávat konstruktivně od brankáře a nemá to založené pouze na fyzičnu, nám vyhovují, protože můžeme ukázat svoje dovednosti. Skvělý zápas od začátku do konce, gratuluji soupeři za skvělý výkon a těšíme se na odvetu.“

Další novinky