Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Sparťani na hostování

Jak se daří našim hráčům, kteří hostují v jiných klubech?

Sdílet

Patrik Vydra a Václav Sejk jsou pravidelnými účastníky základních sestav svých týmů. Asistence Adama Karabce zase pomáhají k bodovým ziskům Hamburgu. Pojďme se podívat na přehled všech sparťanů, kteří působí v jiných klubech na hostování.
Adam Karabec
Kara během září naskočil do dvou zápasů Hamburku, ve kterých si připsal shodně po jedné asistenci. Nejprve v zápase proti Kaiserslauternu poslal fantastický centr na hlavu Davieho Selkeho, o týden později zas nahrál na branku Roberta Glatzela. Oba zápasy skončily nerozhodně 2:2 a Kara tak velkou měrou přispěl k bodům svého týmu.
Daniel Kaštánek
Kašty v uplynulém měsíci naskočil do třech zápasů, když odehrál dvakrát celých devadesát minut za královehradecké béčko, a poté naskočil na poslední půlhodinu do duelu v MOL Cupu, ve kterém Votroci zvítězili na půdě třetiligového Motorletu.
Matyáš Kozák
Celých devadesát minut za B-tým proti Hlučínu a také ligové minuty v áčku. Matyáš naskočil jak do druhého poločasu ligového zápasu v Hradci Králové, tak do duelu v Kuřimi v rámci MOL Cupu, kde rozhodl dvěma góly o postupu Slovácka do dalšího kola.
Ondřej Kukučka
Dalším sparťanem v barvách Slovácka je Ondřej Kukučka, který začal tamní působení za B-tým proti Třinci. Do ligových střetnutí pak naskočil ve venkovním zápase v Hradci Králové, kde odehrál celé utkání. Zabránit prohře Votroků však nedokázal. Kuky naskočil také do pohárového utkání v Kuřimi a odehrál necelých sedmdesát minut proti Karviné, kterou jeho celek dokázal porazit 2:1.
Matěj Polidar
Jablonec v září odehrál dva duely a do jednoho z nich zasáhl i Matěj. Do zápasu proti Hradci Králové naskočil od úvodní minuty druhého poločasu a brankou na 2:0 pečetil výhru Severočechů.
Tomáš Schánělec
V jabloneckém celku od začátku sezony působí také Scháňa, ten však během září odehrál jen 85 minut za rezervu Severočechů. Dvě zářijová ligová utkání pak mladý útočník strávil na lavičce.
Adam Ševínský
Dalším fotbalistou z našeho klubu, který působí na severu Čech, je Adam Ševínský. Dvacetiletý obránce první zářijový den odehrál celé utkání na půdě plzeňské Viktorie, kde se Slovanem vybojoval remízu 1:1. Poté si Adam přivodil zranění, a do zápasů během uplynulého měsíce tak nezasáhl. Nyní už je však opět plně fit.
Václav Sejk
Sejky v polské Zaglebii Lubin nastupuje pravidelně v základní sestavě, střelecky se však naposledy prosadil v polovině srpna. Jeho mančaft jede na vítězné vlně, poslední tři zápasy zvítězil shodně 1:0.
Filip Souček
Čtyřiadvacetiletý středopolař na začátku září odehrál celé utkání za B-tým Slovácka proti Hlučínu, o týden později ale vyfasoval červenou kartu a následně měl stopku. Do zápasového rytmu se tak vrátil až na konci měsíce, kdy za Slovácko odehrál celých devadesát minut v MOL Cupu proti Kuřimi. Celý zápas pak Filip odehrál také ve třetí lize, když do Uherského Hradiště přijela rezerva brněnské Zbrojovky.
Michal Ševčík
Po dvou krásných trefách z počátku angažmá v Norimberku se Michal zatím nedočkal většího zápasového vytížení, v září nezasáhl ani do jednoho utkání.
Patrik Vydra
Vydrys navázal na skvělý začátek sezony a i během uplynulého měsíce nechyběl na ligových trávnících ani minutu. Proti Plzni se navíc velkou měrou podílel na zisku jednoho bodu pro tým z města automobilů. Fantastickou dalekonosnou ranou orazítkoval břevno, od něhož se míč odrazil k Tomáši Ladrovi, který srovnal na konečných 1:1.

Sdílet

    Další novinky