Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Novinky

Zobrazení QR kódů vstupenek před zápasem

Od příštího domácí zápasu dochází k úpravě zobrazení QR kódů vstupenek v aplikaci Sparta.

Sdílet

Vaše vstupenky jsou platné, QR kód se ale zobrazí až 2 hodiny před zápasem.

Kde najdu vstupenky?

Vstupenky jsou po nákupu nadále uloženy v aplikaci Sparta. Pokud nevidíte QR kód, ale jen časový odpočet, nic se neděje. Vaše vstupenky jsou nadále platné a na stadion vás dostanou. QR kód, který se načítá u vstupu na stadion, se zobrazí až 2 hodiny před zápasem.

Proč nevidím QR kód se vstupenkou?

Jedním z dlouhodobých cílů klubu je boj proti překupníkům a podvodníkům se vstupenkami. Zobrazování QR kódů až určitou dobu před zápasem je jedním z nástrojů, jak podvodnému chování zamezit.
Pokud budete kupovat vstupenku mimo oficiální prodejní kanály, nechte si vstupenku poslat do vašeho SPARTA iD. Máte-li vstupenku v aplikaci, máte jistotu, že je vstupenka pravá a dostanete se s ní na stadion. Naopak pokud koupíte jen fotku QR kódu, je jasné, že se jedná o podvod, protože QR kód existuje až 2 hodiny před zápasem.

Co když chci vstupenku poslat kamarádovi?

Vstupenku na zápas je nadále možné věnovat v rámci aplikace Sparta. Skrytí QR kódu na tomto kroku nic nemění. Pokud chcete vstupenku darovat kamarádovi, stačí tak učinit v sekci vstupenky v aplikaci a zadat e-mail fanouška, kterému chcete vstupenku poslat.

Proč QR kód vstupenky vidím a můj kamarád ne?

Úprava zobrazení QR kódu je spojena s aktualizací aplikace Sparta., která vylepšuje a zrychluje její fungování. Tato aktualizace se postupně objeví na všech zařízeních. Po aktualizaci aplikace by se tak QR kód vstupenky měl zobrazit všem až 2 hodiny před zápasem.

Sdílet

    Další novinky