Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na utkání MOL cupu proti Zbrojovce Brno v prodeji zde.

RozhovoryMuži A

Takovým způsobem nechcete prohrávat

Martin Vitík po duelu s Manchesterem City

Sdílet

Po zápase s Manchesterem City předstoupil před novináře obránce Martin Vitík. Přepis jeho odpovědí najdete v tomto článku.
O nepovedeném startu
Takhle jsme do zápasu určitě vstoupit nechtěli. Když dostanete brzký gól, je to vždycky nepříjemné, ať už hrajete jakékoliv utkání. Poté jsme se z toho oklepali a první poločas dobře odpracovali.
O možných myšlenkách na loňský Liverpool
Nad tím nikdo nepřemýšlel. Soustředíte se na každou situaci, každý jejich náběh. Na ostatní věci nemáte čas.
O rychle obdržených brankách
Je to nepříjemné. Cítíte, že už v podstatě nemáte šanci s výsledkem něco udělat. Pak to tam rychle napadalo. Bylo vidět, že jsou na jiné úrovni a vědí, co dělají. Mají šablonu skoro na všechno. Chytře si nás vytahovali ven a pak z toho dali gól. Vůbec nepanikaří.
O obraně proti jejich ofenzivě
Nemáte úplně šanci dostat se na balon. Hrají na jeden nebo dva doteky a vy se jen snažíte zachytávat jejich náběhy a nedostat gól. U každého rozhodnutí, které jsem na hřišti udělal, jsem věřil, že bude to správné. Přesto to nestačilo.
O atmosféře v kabině
Po první půli jsme se cítili celkem dobře, ale konečný výsledek je prostě smutný. Dostali jsme bůra na City. Ať už hrajete s kýmkoliv, takovým způsobem prostě nechcete prohrát. Uvědomujeme si, že jsou na jiné úrovni. Doufám, že si z toho vezmeme ty pozitivní věci. Můžeme se z toho poučit.
O akrobatickém zakončení Haalanda
Dal nohu hodně vysoko, to umí jen on. Proto je nejlepší na světě.

Další novinky