Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Havelka do Budějovic

Záložník odchází hostovat

Sdílet

Filip Havelka po přípravě, kterou strávil ve Spartě, odchází na další roční hostování do Dynama České Budějovice. Na jihu Čech strávil talentovaný dvaadvacetiletý záložník už poslední dva ročníky.
Filip Havelka je odchovancem Sparty a v A-týmu debutoval už v roce 2016 právě proti Dynamu. Zahrál si také v Evropské lize, kde nastoupil proti Southamptonu. Poslední tři ročníky pak strávil na hostování. Nejdřív působil ve Slovanu LIberec, následující dvě sezony pak rozdával fotbalovou radost v Dynamu. Českým Budějovicím ve své první sezoně na hostování tam pomohl k postupu do nejvyšší soutěže a v minulém ročníku i díky němu patřil nováček mezi příjemná překvapení soutěže.
Havelka, který Česko reprezentoval v mládežnických kategoriích, odehrál v minulém ročníku v černobílém dresu 25 utkání a vstřelil jednu branku.
Celou letní přípravu strávil ve Spartě, kde se také v rámci soustředění zapsal mezi střelce v utkání proti rakouskému Hornu. V zájmu jeho větší herní vytíženosti ale opět odchází hostovat do známého prostředí pod Černou věží.
Havčo, hodně štěstí v nové sezoně!

Další novinky