Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži B

Letní příprava B-týmu

Sparťanskou rezervu čeká spousta přípravných utkání

Sdílet

S nadcházející sezonou se vrací sparťanský B-tým, který se pokusí uspět v ČFL, tedy třetí nejvyšší soutěži. Jeho trenérem bude Václav Kotal, který už má jasno v tom, jak bude vypadat letní příprava sparťanské rezervy.
Sparťanský B-tým zahájí přípravu v pondělí 1. července, tedy v době, kdy bude áčko na soustředění v Rakousku. Hned 6. července čeká sparťanskou rezervu první přípravné utkání proti Hradci Králové.
Následně, 9. července, odjede mužstvo na soustředění do slovenského Popradu, kde ho čekají dva přípravné duely. Nejdřív proti MFK Ružomberok a pak prestižní bitva s juniorkou Arsenalu!
Patnáctého července se rezerva přesune na soustředění do Písku, kde se potká s dalšími dvěma soupeři. 17. července nejprve vyzve FK Čimelice a o tři dny později si pak zahraje proti Písku. 
Ani tím ale letní příprava nekončí. 27. července sparťanský B-tým vyzve Benešov. Pro středočeský celek to bude pikantní léto, protože v přípravě už si zahrál i proti sparťanskému A týmu. Navíc právě Benešov bude jedním z ligových soupeřů naší rezervy ve skupině A v ČFL.
Závěrečné utkání přípravy pak obstará 3. srpna souboj proti B-týmu Slovanu Liberec. O přesných místech i časech všech utkání vás budeme pochopitelně včas informovat.

Další novinky