Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži ASPARTA iD

Na tým jsem opravdu pyšný

Brian Priske po vítězství nad Galatasarayem

Sdílet

Trenér Brian Priske dovedl Spartu do osmifinále Evropské ligy! Po vítězství nad Galatasarayem byl pyšný na výkon celého týmu a hovořil také o možném soupeři pro další fázi soutěže.

TISKOVKA | Priske po výhře nad Galatasarayem

O výkonu Sparty
Mohli jste vidět týmový výkon Sparty. Jeden z nejlepších, které jsem za poslední dobu viděl. Byl to skutečně vyspělý výkon evropské úrovně se skvělými taktickými, technickými a fyzickými prvky. Navíc před skvělým publikem tady na Letné.
O strkanici v závěru utkání
Abych se přiznal, vůbec nevím o co šlo. Všiml jsem si toho až ve chvíli, kdy se to dělo. Bohužel neumím odpovědět.

O významu postupu v pomyslném osobním žebříčku
Nevím, takto nad tím nepřemýšlem. Dnešek není o mně, ale o týmu a Spartě obecně. Hráči si za svůj výkon zaslouží respekt, nemůžu je dostatečně pochválit. I přes některá zranění a další absence jsme podali takový výkon... Je to pro nás důležité, ale zároveň zasloužené vítězství i postup v dvojzápase. Pochvalu si však zaslouží nejen hráči, ale i celý realizační tým i management klubu.
O fotbalovém a mentálním růstu týmu
Myslím, že rosteme v obou aspektech. Posouváme se společně jako tým a je to tak správně. Učíme se ze zápasů, především z těch velkých, jako s Kodaní, Záhřebem nebo Betisem. Myslím, že dnešek je toho výsledkem. Získáváme zkušnosti, jsme stále jistější v našem stylu a přidáváme kvalitu – týmovou, ale i individuální. Dnes jsme vstřelili několik skvělých gólů a v defenzivě dokázali pohlídat velmi dobrý tým.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky