Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Postup při darování a uvolnění místa do prodeje

Chcete uvolnit nebo darovat místo na zápas s Libercem? Podívejte se na návod.

Sdílet

Nový věrnostní systém pro permanentkáře nabízí možnost darovat místo na stadionu jiné osobě nebo jej nabídnout do volného prodeje, abychom dostali na Letnou co nejvíce sparťanů. Podrobný postup, jak darovat nebo uvolnit místo do prodeje, naleznete níže v článku.
Na první domácí ligové utkání proti Liberci je možné místo darovat jiné osobě nebo jej uvolnit do volného prodeje pouze prostřednictvím internetového prohlížeče (tj. na počítači nebo v mobilním telefonu). Od druhého domácího ligového zápasu bude již funkce dostupná i v mobilní aplikaci Sparta. 
Jak tedy postupovat při darování nebo uvolnění místa do volného prodeje? 
Pokud potřebujete detailnější návod, následujte kroky níže. 

Chci uvolnit místo do volného prodeje

  1. Navštivte stránku sparta.cz a v pravém horním rohu klikněte na ikonku panáčka pro přihlášení do Sparta iD a vyplňte přihlašovací údaje.
  2. Pokud jste již do Sparta iD přihlášení, klikněte na symbol písmena v kruhu v pravém horním rohu a následně klikněte na Zobrazit detaily, čímž se dostanete do prostředí Sparta iD, případně se do prostředí Sparta iD můžete dostat také přes id.sparta.cz.
  3. V levém menu v profilu Sparta iD vyberte možnost Permanentky. 
  4. Následně vyberte zápas, se kterým chcete pracovat a klikněte na možnost Darovat nebo uvolnit. Je možné, že ve výběru bude více aktivních zápasů, dejte si proto pozor, na který zápas budete lístek uvolňovat!
  5. Po rozkliknutí zápasu se v okně vpravo zobrazí možnosti, jaké kroky můžete jako permanentkář udělat. V tomto případě klikněte na Uvolnit.
  6. Teprve tlačítkem Odeslat v dalším kroku uvolníte vaše místo do volného prodeje – jedná se o potvrzovací krok pro případ, že byste klikli na tlačítko „Uvolnit“ omylem.
  7. Je to hotové! Za uvolnění místa do prodeje vám připíšeme jeden bod. 

Chci přeposlat vstupenku na zápas někomu jinému

  1. Navštivte stránku sparta.cz a v pravém horním rohu klikněte na ikonku panáčka pro přihlášení do Sparta iD a vyplňte přihlašovací údaje.
  2. Pokud jste již do Sparta iD přihlášení, klikněte na symbol písmena vkruhu v pravém horním rohu a následně klikněte na Zobrazit detaily, čímž se dostanete do prostředí Sparta iD, případně se do prostředí Sparta iD můžete dostat také přes id.sparta.cz.
  3. V levém menu v profilu Sparta iD vyberte možnost Permanentky.
  4. Následně vyberte zápas, se kterým chcete pracovat a klikněte na možnost Darovat nebo uvolnit. Je možné, že ve výběru bude více aktivních zápasů, dejte si proto pozor, na který zápas budete lístek přeposílat!
  5. Po rozkliknutí zápasu se v okně vpravo zobrazí možnosti, jaké kroky můžete jako permanentkář udělat. V tomto případě klikněte na Darovat.
  6. Zjistěte od osoby, které chcete vstupenku poslat, jaký e-mail používá v jejím Sparta iD. Pokud tato osoba ještě Sparta iD nemá, zeptejte se jí, na jaký e-mail chce poslat odkaz ke zjednodušené registraci.
  7. Zkontrolujte, že jste e-mail zadali správně a bez překlepů. Následně klikněte na Odeslat. 
  8. Po odeslání přijde druhé osobě e-mail s informací, že jí byla darována vstupenka na zápas. Pokud má Sparta iD, jednoduše se proklikem dostane do vlastního profilu Sparta iD, kde přijetí vstupenky potvrdí (nebo zamítne).
  9. Pokud váš kamarád Sparta iD nemá, v e-mailu bude vyzván k jednoduché registraci. Po jejím dokončení potvrdí přijetí vstupenky v profilu Sparta iD.
  10. Až druhá osoba vstupenku přijme, obdrží od ticketingového systému e-mail, kde najde jednorázovou vstupenku na daný zápas. Tím se zároveň na stejný zápas jednorázově zneplatní vaše permanentka. Pokud má druhá osoba aplikaci, vstupenku uvidí i v ní. Vy zároveň obdržíte notifikaci, že druhá osoba vstupenku přijala. Pokud ovšem druhá osoba vstupenku přijme a následně na zápas nedorazí, body se vám nezapočítají.
  11. Po celou dobu, než druhá osoba vstupenku přijme, máte možnost ještě celý proces stornovat. Kamarád musí přijetí vstupenky potvrdit nejpozději tři hodiny před výkopem. Pokud tak neučiní, jednorázová vstupenka se zneplatní a na zápas bude platit opět vaše permanentka. V případě, že kamarád vstupenku odmítne, je možné ji poslat jiné osobě. Pokud proces darování vstupenky z nějakého důvodu stornujete sami, i pak je možné ji poslat jiné osobě. Stále však platí, že je potřeba přijetí vstupenky potvrdit nejpozději tři hodiny před výkopem. 

Sdílet

    Další novinky