Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyŽeny A

Preview: Puskás Akadémia

Sparťanky čeká třetí přípravné utkání

Sdílet

Sparťanky čeká třetí přípravné utkání v novém roce. Po dvou německých soupeřích se postaví protiPuskás Akadémia FC. Maďarský tým přivítáme na Strahově.
Letošní rok zahájily sparťanky duelem s Norimberkem. Utkání hrané v tréninkovém centru našeho soupeře pro sparťanky prohrou, když v sedmigólové přestřelce vstřelil Norimberk čtyři branky. Druhý duel ve Wolfsburgu s sebou přinesl ještě více branek. Hráčky německého týmu zvítězily vysoko 10:0. Po zrušení duelu s Katowicemi tak na sparťanky čeká maďarský Puskas Academy.
Náš další soupeř se v maďarské soutěži nachází na čtvrté pozici. V letošní sezoně prohrály hráčky Puskás Akadémia pouze tři zápasy a zařídily jedinou prohru Győru, který je aktuálně druhý. Čtvrtou pozici drží jejich hráčky i ve statistikách vstřelených a obdržených gólů.
Na naše otázky odpovídala před zápasem Aneta Pochmanová.
Jak zatím probíhá příprava pod novým trenérem?
„V přípravě se teď soustředíme na nový styl hry. Moje role jako obránkyně se mění v tom, že hrajeme nově na tři stoperky. Je to pro mě teď takticky náročnější."
Třetí zápas v přípravě a konečně v Praze. Jseš za to ráda?
„Jsem ráda, že hrajeme v Praze a myslím si, že to tak máme všechny v týmu. Ty daleké cesty jsou unavující. Nechci se vymlouvat, že to na nás má v přípravě vliv, ale přeci jen to cítíme. Člověk se ale v zápase musí kousnout a zvládnout to."
Co od zápasu očekáváš?
„Od zápasu očekávám, že budeme zkoušet věci, které se učíme v tréninku. Je to třetí zápas, takže by se nám mělo dařit je aplikovat v naší hře. Vzhledem k tomu, že je to příprava tak na výsledcích tolik nezáleží, ale očekávám naší první výhru."
Duel s maďarským celkem odehrajeme v pátek 26.1. v 15:30.

Další novinky