Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Přípravné utkání s FC København

Zápas odehrajeme v sobotu 20. ledna od 15:00 v epet ARENĚ

Sdílet

Čas na odvetu! Sparta změří v zimní přípravě síly s FC København, klubem, který nám v létě stál v cestě do Ligy mistrů. Momentálně je dánský tým stále ve hře o postup do vyřazovací fáze milionářské soutěže. Informace o prodeji vstupenek vám přineseme v týdnu po zápase s Teplicemi.
Ještě teď nám při vzpomínce na odvetu třetího předkola Ligy mistrů není dobře. Sparta v prodloužení domácího utkání dvakrát vedla. Dánskému mistrovi se ale podařilo pokaždé vyrovnat a utkání dospělo až do penalt. Sparta dva pokusy neproměnila, střelci FC København se naopak nemýlili. Následně se pak tým z hlavního města Dánska probojoval přes Raków do skupiny Ligy mistrů.
Po pěti odehraných duelech skupiny A je FC København na druhé příčce za již postupujícím Bayernem Mnichov. Dánové dosud získali pět bodů, stejně jako turecký Galatasaray. Oba týmy si to rozdají 12. prosince v přímém souboji o postup. Radovat se bude jistojistě vítěz utkání. Pokud by zápas skončil remízou, postoupit může ještě čtvrtý Manchester United, pokud porazí Bayern.
V domácí soutěži je FC København po sedmnácti odehraných duelech na třetí příčce se ztrátou tří bodů na vedoucí Midtjylland.
Sparťani, zapište si do diáře: Souboj s FC København nás čeká v epet ARENĚ v sobotu 20. ledna od 15:00.

Další novinky