Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyŽeny A

Program ženského derby

Na co se můžete v epet ARENĚ těšit.

Sdílet

Už tuto neděli se odehraje největší utkání české ligy žen, v rámci kterého sparťanky vyzvou Slavii. Kromě kvalitního fotbalu se můžete těšit také na rozmanitý doprovodný program. Předzápasovou show DJ Brownie, hymnu v podání Moniky Bagárové, poločasovou soutěž o lístky na derby mužů a celou řadu dalších aktivit.
Přijďte na utkání včas a užijte si předzápasový program! Zahrajte si nejnovější vydání hry FIFA v naší eSport zóně, kde budete moci vyzvat naše esporťáky Castera a The Johnyho, nebo se zaposlouchejte do hudebního vystoupení sparťanské DJky Brownie. S tradičním  moderátorem Zdeňkem Novotným bude předzápasovým programem provázet také Jana Peroutková, kterou znáte z obrazovek České televize.
Hodinu před výkopem se uskuteční střílení triček s Rudym a celá řada doprovodných her, těsně před výkopem si pak budete moci užít naší hymnu v podání zpěvačky Moniky Bagárové. O poločase budeme navíc soutěžit o lístky na derby. K dostání bude zcela zdarma také speciální tištěné vydání zápasového magazínu Sparta do toho! V pruběhu odpoledne Vám zároveň odhalíme inovativní sparťanské novinky.
Vstupenky na utkání si můžete pořídit zde.
Těšíme se na Vás!

Další novinky