Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Sparta opening se uskuteční v pondělí 18. července

Přečtěte si všechny důležité informace

Sdílet

Jako každým rokem, i tentokrát vám před startem nové sezony otevřeme brány letenského stadionu, kde budete mít možnost vidět otevřený trénink A-týmu. Představí se vám nové posily v čele s novým trenérem Brianem Priskem a jeho realizačním týmem. Sparta opening se uskuteční v pondělí 18. července od 17:15 hodin. Přečtěte si všechny důležité informace.
Na akci budete vpuštěni pouze se vstupenkou, kterou se prokážete při vstupu na stadion. Prodej vstupenek začíná ve čtvrtek 7. července v 16:15 hodinVstupenky pořídíte  zde .  Členové Sparta Clubu a majitelé permanentek na sezonu 2022/23 mají vstup zdarma, ale i pro ně platí, že musí vygenerovat vstupenku. Pro veřejnost je cena vstupenky 200 Kč. Prodej bude probíhat prostřednictvím sítě ENIGOO do naplnění kapacity.  
Stadion se otevře v 16:30 hodin, konkrétně vchod VIP (z ulice Milady Horákové). Na samotné akci Sparta opening, která začíná v 17:15, se můžete těšit na trénink A-týmu, fotokoutek a další aktivity. V útrobách stadionu bude otevřen stánek sparťanského fanshopu, mimo to bude mít navíc prodlouženou otevírací dobu i kamenná prodejna. Moderátorem akce bude Zdeněk Novotný, jehož hlas Vás provádí domácími zápasy.
Vstup na akci je bezbariérový, přesto pokud se na Sparta opening chystáte a patříte mezi hendikepované fanoušky, dejte nám vědět na bezbarier@sparta.cz.
Přijďte na Spartu a buďte spolu s námi u zahájení nové sezony!

Další novinky