Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Sparťani na hostování

Podívejte se na přehled našich hráčů, kteří hostují v jiných klubech

Sdílet

Na začátku nového kalendářního měsíce se tradičně podíváme na to, jak si na startu jarní části sezony vedli naši hráči, kteří hostují v jiných klubech. Jan Fortelný oslavil narození dcery svým první brankou za Sigmu, Kryštof Daněk se blýskl krásnou trefou proti Plzni a Václav Sejk se v Rodě uvedl třemi góly v posledních čtyřech zápasech.
Kryštof Daněk
Olomoucký rodák oslavil na začátku roku své 21. narozeniny. S Pardubicemi strávil kompletní zimní přípravu, po jejímž konci nastoupil ve všech pěti jarních ligových zápasech v základní sestavě. Kryštof v nich vstřelil dva góly, ten do karvinské sítě byl navíc vítěznou trefou Východočechů. V posledním zápase se blýskl krásným gólem proti Plzni, kterou svěřenci Radoslava Kováče dokázali potrápit i v početní nevýhodě.
Jan Fortelný
Sparťanský odchovanec v úvodu jara příliš šancí v olomouckém dresu nedostával. Zatímco duel s Teplicemi vynechal kvůli zranění, souboj v Liberci strávil mezi náhradníky a do utkání s Hradcem a Českými Budějovicemi naskočil až na závěrečné minuty. V posledním duelu, ve kterém Sigma remizovala s Bohemians 2:2, vstřelil pětadvacetiletý záložník svůj první gól za Sigmu, a stylově tak oslavil narození své dcery. Forty, dodatečně gratulujeme a ať vám Laura dělá jen samou radost!
Daniel Kaštánek
Dvacetiletý záložník sbírá zkušenosti s ligovým fotbalem v dresu Hradce Králové, kam zamířil na začátku letošního roku. Zatím zasáhl do třech zápasů a pokaždé dostal příležitost v základní sestavě. O víkendu se ale po faulu jabloneckého Hurtada, který za svůj zákrok viděl červenou kartu, zranil a zápas pro něj předčasně skončil. Kašty, věříme že budeš brzy zpátky na hřišti!
Matyáš Kozák
Dvaadvacetiletý útočník se v přípravě blýskl čtyřmi góly, na první jarní ligový zásah ale zatím čeká. V zápasech proti Hradci a Baníku nastoupil v základní sestavě Bohemky, proti Plzni a Sigmě šel na hřiště z lavičky náhradníků.
Ondřej Kukučka
Devatenáctiletý obránce odehrál v pardubickém dresu od svého letního příchodu deset ligových zápasů. Na jaře dostal příležitost zatím jen jednou, kdy nastoupil v základní sestavě proti Slavii.
Dominik Plechatý
Dominik se nadále zotavuje ze zranění křížového vazu. Plechy, ať jde rekonvalescence podle plánu a brzy jsi v plné síle zpátky na hřišti.
Matěj Polidar
Čtyřiadvacetiletý záložník nastoupil zatím do všech zápasů jarní části v základní sestavě Jablonce. V duelu na hřišti Slavie, kde Severočeši sahali po naději na bodový zisk až do poslední minuty, zaznamenal asistenci na vyrovnávací gól Jana Chramosty na 2:2. O víkendu byl ale střídán kvůli zranění už po sedmnácti minutách. Poli, ať to není nic vážného a brzy jsi zpátky na trávníku.
Václav Sejk
Kapitán národního týmu do 21 let má za sebou skvělý vstup do angažmá v Rodě, kde bude hostovat do konce sezony. V dresu aktuálně druhého celku druhé nejvyšší holandské soutěže nastoupil zatím do šesti zápasů, ve kterých vstřelil tři góly.
Tomáš Schánělec
Jednadvacetiletý útočník sbírá zkušenosti s nejvyšší soutěží v dresu Zlína, kam zamířil v lednu. Zatím ve žlutomodrých barvách zasáhl do pěti ligových zápasů a jeden start si připsal v domácím poháru. Právě v utkání MOL Cupu s Libercem, přes který „ševci“ postoupili do semifinále, vstřelil Scháňa gól. Tak ať brzy přijde i první ligový, Tomáši!
Filip Souček
Třiadvacetiletý záložník odehrál na jaře v jabloneckém dresu zatím jen 32 minut. V zápasech se Slavií a Libercem vyběhl na trávník až na závěrečné minuty, souboj s Dynamem vynechal kvůli zranění. O víkendovém zápase s Hradcem byl připravený mezi náhradníky.
Martin Suchomel
Jednadvacetiletý obránce odehrál na jaře v mladoboleslavském dresu dva zápasy. Na hřišti byl u remízy s Plzní a vítězství nad Českými Budějovicemi, zápasy s Ostravou a Hradcem sledoval z lavičky náhradníků.

Další novinky