Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyMuži A

Statistiky z utkání proti Olomouci

Ve spolupráci s analytickým oddělením ACS jsme pro vás vybrali zajímavá čísla

Sdílet

Ve spolupráci s analytickým oddělením sparťanského A-týmu jsme pro vás připravili zajímavé statistiky z utkání proti Olomouci, které jsme zvítězili v poměru 2:0. Data, která můžete vidět v grafikách, sbíráme prostřednictvím systému, s kterým A-tým pracuje.
Lukáš Sadílek v zápase s Olomoucí
Lukáš Sadílek hrál proti Olomouci na pozici číslo 8 a pohyboval se na celé ploše hřiště. Byl častým adresátem přihrávek a také jich hodně rozdal. Díky tomu měla Sparta vysoké držení míče a dostávala se k soupeřově brance. Druhá mapa ukazuje, jak svými přihrávkami pomohl propojit všechny fáze hry od rozehrávky až po zakončení.
David Pavelka v utkání s Olomoucí
David Pavelka nastoupil v základní sestavě Sparty poprvé od 30. dubna. Pavlas hrál na postu číslo 6, týmu pomohl k vysokému držení míče tím, že propojoval výstavbu hry a útok. Nebál se hrát pod tlakem soupeře, a to byl klíčový faktor. Jako defenzivně laděný hráč byl zodpovědný za to bránit prostor mezi obrannou linií a zálohou. Dobře odvedenou prací zabránil soupeři získávat míč v tomto klíčovém prostoru. I díky tomu Olomouc neměla jedinou střelu na branku.

Další novinky