Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži ASPARTA iD

Utkání jsme měli pod kontrolou

Brian Priske hodnotí vítězství na úvod jarní části

Sdílet

Trenér Brian Priske hodnotil vítězný vstup do jarní části ligového ročníku. Po třígólové výhře v Karviné se zmínil o krásném gólu Ladislava Krejčího, důležitosti Veljka Birmančeviće, výkonu Jana Kuchty nebo dostupnosti chybějícího Lukáše Haraslína.

TISKOVKA | Brian Priske po výhře v Karviné

O průběhu utkání
Myslím, že jsme odehráli dobrý zápas. V mnoha ohledech jsme ho měli pod kontrolou. Soupeři jsme sice po našem rohovém kopu darovali jednu velkou šanci, ale do žádných dalších, možná až na jednu menší v druhém poločase, jsme je nepustili. Byli jsme organizovaní a dobře vyvážení mezi útokem a obranou. Očekávali jsme, že budeme mít v utkání vysoké držení míče a může dojít k protiútokům soupeře, který je v defenzivě dobře organizovaný. Dobře jsme si s tím však poradili. Dařilo se nám hráče Karviné držet daleko od naší branky a navíc jsme si vytvořili poměrně vysoký počet šancí. První zápas po zimní pauze byl v naší režii.
O akrobatickém gólu Ladislava Krejčího
Musím být opatrný s tím, co říkám, Krejda bude určitě tiskovou konferenci sledovat. Teď vážně, byl to úžasný gól, který padl v pro nás ideální dobu zápasu, jelikož utkání trochu otevřel. Vlastně ani nevím, jak nohu dokázal dostat do této pozice. Je to prostě hráč mnoha kvalit, což dnes opět ukázal.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky