Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

NovinkyU-14

Výběr Prahy U14 vítězem MKS

Ve finále zdolal Pardubický KFS

Sdílet

Podobně jako výběr Pražského fotbalového svazu U13, se do final four mezikrajské soutěže probojovala i čtrnáctka Prahy, která si své místo zajistila tabulkovým postavením po sedmi odehraných zápasech v základní části. Na tuto akci bylo nominováno pět sparťanů.
Finále bylo na programu v rozmezí 6.-7. června v Litomyšli. První den se odehrály semifinálové souboje. O den na to si to vítězové mezi sebou rozdali o celkové prvenství a poražení o konečnou třetí pozici.
Sparta měla ve výběru Prahy pět hráčů: Jakub Mašát, Chinguun Bolorbold, Viktor Švec, Jan Kos, Daniel Šebrle. Zastoupení jsme měli i v realizačním týmu, protože hlavním trenérem mužstva je Matyáš Kudela, který je koučem sparťanské U14.
Pražský FS – Moravskoslezský KFS 8:0
Góly: Kozhushko (4), Švec (2), Sejkora, Holub.
Semifinále mělo jasný průběh a Praha nedala svému soupeři žádnou šanci. Jednoznačné vítězství 8:0 ji posunulo do boje o zlaté medaile. Ke vysoké výhře přispěl dvěma góly Švec.
Pražský FS – Pardubický KFS 4:0
Góly: Kos (3), Švec (1).
Ve finále čekal na výběr Prahy Pardubický KFS. Pražané zvládli velmi dobře i toto utkání, ani jednou neinkasovali a po výhře 4:0 se stali vítězi mezikrajské soutěže! Všechny góly v tomto zápase skórovali sparťané, přičemž Kos zaznamenal hattrick a jeden přesný zásah přidal Švec. Oba tak zakončili akci se třemi brankami.
Sestava Prahy: Mašát, Veselý – Bolorbold, Švec, Kos, Šebrle, Kratochvíl, Mašek, Kozhushko, Srb, Pancíř, Sejkora, Korbel, Šnýdr, Cibulka, Holub, Belžík, Blažič.

Další novinky