Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

Vydražte si místo v sestavě

T-Mobile zápas splněných snů se blíží

Sdílet

Z důvodu neuhrazení dříve vydražených částek se bude v úterý 23. dubna opakovat aukce míst v sestavě pro T-Mobile zápas splněných snů. V dražbě pak můžete vybírat celkem z jedenácti dresů. Utkání, v němž můžete i vy vyběhnout na trávník epet ARENY po boku brankářů Tomáše Poštulky a Jaromíra Blažka, se odehraje v sobotu 1. června.
Místa v sestavách obou legend se draží formou aukce. Ve hře je celkem 11 míst v poli, přičemž zapojit se mohou i ženy. Jedinou podmínkou je dovršení věku 15 let. Dražba bude probíhat pod tímto odkazem v úterý 23. dubna od 9:00 do 19:00. Úspěšní dražitelé budou mít následně 2 dny na uhrazení celé částky.
Na co všechno se v případě úspěšné dražby můžete těšit? Vedle samotného zážitku dostanete originální sparťanský dres se jmenovkou dle vlastního výběru. Dále pak trenky, stulpny, místo v nové sparťanské kabině, předzápasové i pozápasové občerstvení. Kluboví kondiční trenéři pro vás připraví tréninkový plán, abyste byli na zápas co nejlépe připravení. Samotné seznámení týmu proběhne prostřednictvím videohovoru se svým kapitánem na platformě Teams. Pro své blízké dostanete 2x VIP vstupenky a 10x obyčejné vstupenky. Zápas pak dostanete v profesionální kvalitě na záznamu. Náš fotograf, jehož fotky dobře znáte ze sociálních sítí nebo magazínu Sparta do toho! pak nafotí hráčské i zápasové snímky také vám.
Historicky čtvrtý T-Mobile zápas splněných snů proběhne v epet ARENĚ v sobotu 1. června od 15:00. Utkání se hraje klasicky na 2x45 minut pod vedením licencovaných rozhodčích. Střídat se bude hokejovým způsobem. Základní sestavu určují oba kapitáni, tedy Tomáš Poštulka a Jaromír Blažek. Tým Tomáše Poštulky nastoupí v poli ve žlutých dresech, Jaromír Blažek poté povede spoluhráče v černém.
Otázky, které by vás mohly zajímat:
Co když úspěšně vydražím, uhradím balíček a v mezičase před zápasem si zlomím nohu?
Svůj balíček můžete přenechat kamarádovi, ale musíte nám dát o této změně co nejdříve vědět na zapassnu@sparta.cz.
Mohu dražit místo v týmu jako dárek pro někoho?
Ano, určitě to možné je, budeme však potřebovat znát informace o hráči.
Mohou hrát i holky/ženy?
Ano, mohou si zahrát i ženy. Připravíme pro ně extra šatnu se sprchou, dresy však budou pouze pánského střihu.
Co když se stanu úspěšným vydražitelem, ale změním názor a nebudu mít o akci zájem?
I to se může stát… Pokud změníte názor, obratem nás o této skutečnosti informujte na zapassnu@sparta.cz a my se s vámi domluvíme na dalším postupu.
Vydražil jsem, ale není mi 18 let?
Nevadí, potřebujeme, abyste na akci dorazili s vyplněným souhlasem zákonného zástupce. Vzor zašleme mailem.
Zde si můžete přečíst obchodní podmínky celé akce.

Sdílet

    Další novinky