Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

Novinky

ZÁPAS CTI: Fanzona na Letenské pláni

Před sobotním Zápasem cti bude na Letenské pláni připravena fanzona

Sdílet

Sobotní domácí utkání proti Jablonci nese označení „Zápas cti“. Kromě samotného zápasu se můžete těšit na pestrý doprovodný program, který jsme pro vás připravili ve spolupráci s Armádou ČR. Na Letenské pláni bude už od 11:00 otevřena fanzona, ve které uvídíte mimo jiné těžkou techniku, vyzkoušíte si armádní fyzické testy či překážkovou dráhu, uvidíte seskok parašutistů nebo ochutnáte pravý vojenský guláš z polní kuchyně.

SPARTA A ARMÁDA | Partnerství, které je záležitostí cti

Fanzóna bude otevřena od jedenácti hodin a to na Letenské pláni přímo naproti epet ARENĚ. Bohatý program a další pestré aktivity, které jsme pro vás připravili ve spolupráci s Armádou České republiky, zde budou probíhat až do 14:00, tedy hodinu před výkopem utkání s Jabloncem. Akci budou moderovat Majorka Anežka Vrbicová, a také tradiční zápasový moderátor Zdeněk Novotný.
Necelou půlhodinu po začátku akce budeme před hlavním pódiem sledovat ukázky profesionálního boje z blízka až proti šestinásobné přesile. Moderátorské duo krátce po půl dvanácté vyzpovídá zástupce POKOS, který se s námi podělí o to, jak probíhá příprava občanů k obraně státu. Hlavní program bude dále pokračovat ukázkou psovodů a jejich výcviku. S úderem pravého poledne vypukne první část vystoupení Ústřední hudby AČR. První blok programu bude zakončen rozhovorem se zástupcem Armády ČR, který detailně představí vystavenou bojovou techniku. 
Pokud byste některou z aktivit z důvodů časové tísně nestíhali, nezoufejte. Celý program bude pro opozdilce zopakován. Ve 13:10 vystoupí podruhé Ústřední hudba AČR a o dvacet minut později se můžete těšit na profesionální seskok parašutistů, jednoho z nich navíc po seskoku vyzpovídá naše moderátorské duo. Pokud by vás výkon některých aktérů fascinoval natolik, že byste se rozhodli vstoupit do aktivních záloh, v areálu budou připraveni zástupci armády, kteří vám předají bližší informace.
Mezi stálá stanoviště fanzony bude patřit vytápěný stan, ve kterém můžete absolvovat fyzické testy, které musí vojáci zvládat. S tím je spjata také venkovní překážková dráha, kterou si budete moci také vyzkoušet. Prohlédnout si budete moci vojenskou techniku, jejíž přesný seznam najdete níže.
Zároveň si budete moci zakoupit sparťanský Army merch, který vám představíme v pátek a jehož koupí přispějete 10 % na Vojenský fond solidarity. V prodeji bude jak ve fanzóně, tak i ve fanshopu a na e-shopu. Nezapomínáme samozřejmě ani na armádní stravu. Připraveno bude 1 000 porcí pravého vojenského guláše z polní kuchyně a to zcela zdarma
Program bude následně pokračovat v epet ARENĚ. Samotný Zápas cti s Jabloncem začíná v sobotu 9. prosince v 15:00. Pokud ještě nemáte zakoupenou vstupenku, o deset kusů budete moci soutěžit přímo ve fanzóně! Upozorňujeme fanoušky, že v den zápasu bude velmi omezené parkování na Letenské pláni, proto doporučujeme využít pro cestu na stadion městskou hromadnou dopravu. Těšíme se na vás, sparťani!
Seznam vystavené techniky:
LOV IVECO
LR 130 MA4 Kajman
Robot TALON Gen IV
LOV IVECO EOD 7,62 B5
TATRA 810
Salvový kanon
LOV DINGO
Seznam vystavené výzbroje a výstroje:

Kulomet FN MINIMI

Útočná puška CZ 805 BREN A1/A2
OPu DTA SRS 308
Opu DT HTI 375 CHTAC
Pistole GLOCK 17
RPG CARL GUSTAV M3

RBS-70

Sdílet

    Další novinky